O vacanță între fete

Indiferent dacă sunt într-o relație ori ba, indiferent de situația financiară și indiferent de programul de zi cu zi, fetele își găsesc întotdeauna timp să se întâlnească la povești. Marile decizii din viață sunt mereu trecute și prin filtrul celor mai bune prietene chiar dacă într-un final, hotărârea o luăm tot de capul nostru. La fel se întâmplă și cu vacanțele. Ne întâlnim înainte să plecăm la drum ca să ne întrebăm prietenele dacă au sfaturi pentru noi iar la întoarcere ne adunăm în jurul unei cafele pentru a le împărtăși experiența. După fiecare astfel de întâlnire, promisiunea e aceeași: trebuie să plecăm o dată și împreună, doar noi fetele, într-un loc pe placul nostru. Cum ar fi dacă ați transforma această promisiune în realitate? Lucrurile nu sunt complicate deloc!

Citește continuarea despre când să faci o vacanță cu fetele și cum o planifici, cele mai bune destinații pentru fete, bugetul pentru o vacanță girlish și dacă e periculos să pleci în vacanță cu fetele pe unasiuna.ro

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.