Unde mergem în aprilie

Nu e păcăleală, primăvara și-a intrat serios în drepturi. A venit luna aprilie, a ieșit soarele și deja ne e din ce în ce mai greu să stăm la birou. În fiecare pauză de masă citim despre diverse destinații, căutăm oferte bune și facem planuri pentru fiecare weekend și măcar o escapadă de câteva zile. Am luat site-urile la mână și iată ce am găsit:

Weekend în 5 capitale – 155 Euro

Cum ar fi să vezi 5 capitale în doar un weekend prelungit? Am găsit un circuit cu autocarul care te trece fulgerător prin Viena, Belgrad, Zagreb, Bratislava, Budapesta, Defileul Dunării, (Porțile de Fier, lacul de acumulare, Cazanele Mari și Mici), Croaziera by night, Lacul Balaton. Plecarea e pe 26 aprilie iar pentru cei 155 Euro de persoană acoperiți transportul cu autocarul, cazare 3 nopți și ghidul român.

Sejur de 5 zile all inclusive – Lacul Balaton – 206 Euro

Că tot veni vorba de Lacul Balaton, mereu mi-am dorit să merg acolo, că prea l-am văzut mare, frumos și colorat din avion. Am găsit o ofertă de cazare la Belenus Thermahotel Superior cu 206 Euro de persoană pentru 5 zile de cazare cu mic dejun și acces la piscină și SPA. Prețul e valabil cam pentru toată luna aprilie.

City break Praga – 552 Euro pentru 2 persoane

Ziua de 13 aprilie cu siguranță nu e cu ghinion pentru că se pleacă la Praga. Am găsit o ofertă cu cazare 4 nopți la hotel de 4* în Praga și bilete de avion cu CSA la doar 552 Euro pentru 2 persoane. Dacă orașul ăsta era atât de frumos în toamna trecută atunci când l-am vizitat noi, nici nu vreau să-mi imaginez cât de bine arată primăvara când toți copacii sunt înfloriți.

Sejur în Lisabona – 715 Euro

Vom ajunge și noi în Lisabona în septembrie dar dacă nu mai ai răbdare să ne citești poveștile atunci, poți să dai o fugă acolo luna asta. Oferta pe care am găsit-o noi conține 7 nopți de cazare cu demipensiune la hotel 4*, transfer, tur ghidat al orașului, bilete de avion, asigurări și taxe.

Șapte zile în Cipru – 569 Euro

Cum ai fi să începi vara în aprilie? În Cipru e mult mai cald decât aici iar la sfârșitul lui Aprilie cred că poți deja să faci plajă. Am găsit un preț bun pe Internet: 569 Euro de persoană pentru bilete de avion, transfer, 7 nopți cazare, mic dejun, asigurare medicală și taxe. Sună bine, nu?

11 zile în Egipt – 675 Euro

Se pleacă pe 18 aprilie și trebuie să-ți iei concediu cât mai repede. Dacă ți se aprobă, află că oferta asta include bilete de avion, 10 nopți de cazare la 4* și 5* (3 nopți în Cairo, 3 nopți pe vas de croazieră 5*, 3 nopți în Hurghada și 1 noapte pe tren), transport local, transferuri, intrări la obiective și ghid român.

Croazieră pe Mediterană – 269 Euro

N-ai nevoie decât de un weekend prelungit pentru croaziera asta. Cei 269 Euro de persoană includ 4 nopți de cazare pentru o persoană în cabină interioară la bordul navei MSC Opera, toate mesele, gustări, băuturi non alcoolice, distracție și spectacole, petrecere de bun venit și seară de gală, acces la sala de gimnastică și fitness, piscine, jacuzzi. Se pleacă din Genova (Italia) și se trece prin Palma de Mallorca, Valencia și Monte Carlo.

O săptămână în Israel – 339 Euro

Plecarea e pe 9 aprilie așa că trebuie să te miști repede să prinzi această ofertă. Costul e de 339 Euro și primești în schimb: bilete de avion București – Tel Aviv și retur, 6 nopți cazare cu demipensiune la hotel 4*, transfer, tur panoramic Tel Aviv și Jaffa și ghid român.

New York – oferta săptămânii

Dacă plănuieși de mult să-i calci pe urme lui Carrie din Sex and The City, săptămâna asta trebuie să-ți faci rezervare pentru cazare în New York. Am găsit o ofertă cu 10% reducere pentru orice cazare faci în minunatul oraș din Statele Unite. Stai cu ochii pe pagina aceasta pentru că săptămâna următoare sunt reduceri pentru Zurich iar apoi e la rând Lisabona.

 _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.