TravelGirls.ro sărbătorește ziua Greciei

Ziua nationala a Greciei
Ziua nationala a Greciei

Știai că pe 25 martie este ziua națională a Greciei? Grecii sărbătoresc cu fast 191 de ani de independență câștigată după după opt ani de război și patru secole de dominație otomană. Poate că nu sunt cele mai fericite momente ale națiunii în perioada aceasta dar asta nu ne împiedică să ne amintim de vacanțele frumoase din Grecia și, mai ales, asta nu ne împiedică să facem planuri de călătorie în țara cu cele mai frumoase insule.

TravelGirls.ro începe astăzi sărbătoarea și o ține așa o săptămână întreagă. Ne vom aminti despre călătoriile noastre în Grecia și vom scrie povești noi. Mai mult de atât, te invităm și pe tine la petrecerea noastră online și te premiem cu surprize. Prietenii noștri de la tripsta.ro au pregătit și ei reduceri aniversare pentru cazările în Grecia iar dacă stai cu ochii pe TravelGirls.ro și pe concursul pe care ți-l pregătim pe site, ai posibilitatea să câștigi vouchere de reducere.

Nu uita nici de pagina noastră de Facebook. Săptămâna asta e grecească din toate punctele de vedere așa că îți vom arăta cele mai frumoase imagini, filmări și povești din Grecia. Iar dacă și tu ai fotografii frumoase făcute pe tărâm elen, încarcă-le pe pagina noastră de Facebook. Cea care strânge cele mai multe like-uri primește un cadou de la tripsta.ro.

Oferta Atena

În plus, seria filmelor care te fac să-ți iei lumea în cap continuă săptămâna aceasta cu ce altceva dacă nu cu pelicule filmate chiar în Grecia? Fie că ai mai călcat pe pământ elen sau nu, suntem sigure că după săptămâna aceasta, îți vei dori să ajungi acolo. Sezonul cald a început, Grecia e o țară incredibilă și foarte aproape de noi iar prețurile nu sunt deloc mari.

Sărbătorește ziua națională a Greciei alături de noi!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.