Votează TravelGirls.ro în finala Roblogfest

Voteaza TravelGirls.ro
Voteaza TravelGirls.ro

Îți mulțumim tare mult că ne-ai susținut în prima etapă a Roblogfest și că ne-ai ajutat să trecem în finală. Asta înseamnă că îți plac călătoriile la fel de mult cum ne plac și nouă, că îți place de noi și că vrei să creștem mari.

Îți cerem ajutorul din nou în această etapă finală în care voturile pornesc de la zero. Așadar, vezi de ce să ne votezi și fă-o. Dacă ai deja cont, autentifică-te, mergi la categoria Blog Travel, bifează TravelGirls.ro și click Salvează. Dacă nu ai cont pe roblogfest.ro, vezi „Solicită cont” în partea dreaptă, sus, completează datele, așteaptă confirmarea pe email, întoarce-te pe site și votează-ne. Dacă nu te descurci, uită-te aici.

Link-ul de votare: http://roblogfest.ro/competition/87d56651f3da27bb5946c22d36febace/

Dacă ai un blog sau un site, poți să ne susții afișând bannerul acesta:

VOTEZI la roblogfest 2012

 <a href=”http://roblogfest.ro/competition/87d56651f3da27bb5946c22d36febace/” target=”_blank”><img src=”http://media4.fourhooks.ro/roblogfest/banners/widget-2012.gif” alt=”VOTEZI la roblogfest 2012″ width=”152″ height=”180″ border=”0″ /></a>

Îi susținem cu drag și pe theCityBreak.ro la categoria site-uri iar pe UrbanKid.ro la categoria blog de părinți. În ceea ce privește blogurile culinare, Kiss the Cook are sprijinul nostru în anul acesta. Susținerea noastră pentru blog popular merge către Bellum omnium contra omnes iar Foto Union este unul dintre preferații noștri când vine vorba de fotografie.

Puteți vota până marți, 3 aprilie 2012!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Narcisa
bestvalue.eu

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.