TravelGirls.ro după doi ani

Astăzi, pe 1 iunie 2013, se împlinesc doi ani de când am lansat blogul de călătorii TravelGirls.ro. Doi ani de călătorii, de zâmbete, de momente frumoase dar și multă muncă. În doi ani, am crescut mult, poate mai mult decât ne așteptam și asta s-a întâmplat datorită vouă, celor care ne urmăriți în fiecare zi pentru că valoarea unui blog de călătorii este dată atât de cei care povestesc dar și mai mult de cei care citesc. De-a lungul ultimilor doi ani, de când scriem despre călătorii pe TravelGirls.ro, am călătorit mult, am cunoscut mulți oameni, am testat, am greșit dar am și învățat foarte multe. 

Ce-am făcut în ultimul an

De pe 1 iunie 2012 și până acum am călătorit și experimentat atât de mult încât avem material de articole pentru încă vreo câțiva ani. Dar nu am făcut doar asta. În același timp, am și muncit foarte multe la birou, la alte proiecte și pentru susținerea și creșterea celui mai drag proiect al nostru – TravelGirls.ro. Am profitat de orice ocazie, de orice zi liberă, de orice sărbătoare, ca să ne cunoaștem țara, să ajungem pe cele mai înalte vârfuri din România, să batem Europa în lung și lat și am făcut tot posibilul să facem cât mai mult din ceea ce ne place la nebunie: să călătorim.

Ce-am învăţat

Experiența de bloggeri călători ne-a schimbat și pe noi ca oameni și ne-a făcut să vedem lucrurile cu alți ochi. Acum suntem mult mai atente la ceea ce se întâmplă în jurul nostru din dorința de vă transmite informații cât mai corecte și complete. E drept că ni se întâmplă să ne pierdem în detalii și să ne abatem de la scopul nostru, acela de a vă împărtăși din bucuria de a călători. Din dorința de a arăta mereu partea plină a paharului, poate că am ratat prea multe părți goale ale sale. Dar învățăm din greșeli și încercăm să schimbăm puțin direcția în viitor. Ne vom alege cu mai multă atenție atât destinațiile cât și companiile partenere care vor să-și promoveze serviciile și produsele prin intermediul TravelGirls.ro. De asemenea, vom încerca să călătorim mai lent, așa cum ne place de fapt și să ne înfrânăm dorința de a vedea cât mai mult. De fapt, noi ne dorim să vedem cât mai bine. Iar lista celor 100 de lucruri pe care le-am învățat din călătorii poate să continue până la infinit.

Ce schimbăm

Fetelor le place să se gătească de sărbătoare așa că noi am făcut curățenie și am așternut o față nouă a site-ului TravelGirls.ro. Avem un logo nou care ne reprezintă mai bine, o structură mai atractivă și sperăm noi mai prietenoasă pentru voi, cei care ne urmăriți. Sperăm că vă place iar dacă sesizați probleme, vă rugăm să ne anunțați. Dar asta nu este tot. TravelGirls.ro schimbă puțin și macazul după doi ani. De acum, veți găsi aici articole mai bune, mai utile și mai puțină publicitate. Vă vom invita în mai multe călătorii alături de noi, ne vom alege partenerii cu mai mare atenție și ne vom gândi mai mult la voi.

La mulți ani, TravelGirls.ro!

Ne dorim să scriem pe TravelGirls.ro și să ne urmăriți mulți ani de acum înainte. Mai mult de atât, ne dorim să nu ne oprim niciodată din călătorii, indiferent de orice s-ar întâmpla. Am investit în acest proiect nu doar timp, efort, bani și cunoștințe dar și extrem de mult suflet. Poate că prea mult uneori.  Vă invităm să fiți alături de noi în continuare și vă dorim o vară frumoasă!

Cu drag,

TravelGirls

___________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Narcisa
bestvalue.eu

23 COMENTARII

 1. Vă felicităm și vă șteptăm la evenimentele noastre. Pentru iunie Festivalul Cetăților Dacice…

  http://www.antrecalba.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=230


  Cu apreciere,
  Emil-Anton COMŞA,
  preşedinte filiala Alba ANTREC România
  Strada Rozelor nr. 3, Cod: 510128, Alba Iulia
  GSM: +40.722.683.340 ; Fax + 40 358.401.836;
  Sales & marketing E-mail: emil.comsa@antrecalba.ro,
  Service & Support E-mail: office@antrecalba.ro
  http://www.antrecalba.ro ANTREC fondată 1994, Membră a Federaţiei Europene de Turism Eurogites

 2. ma bucur ca am gasit comunitatea d-vs si va doresc cat mai multi ani in acest spatiu si cu cat mai multi utilizatori

  Mihaela 42 de ani , Bucuresti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.