TravelGirls pleacă în jurul lumii

Visăm de multă vreme de o călătorie în jurul lumii. Sunt sigură că fiecare s-a gândit, cel puţin o dată, cum ar fi dacă şi-ar face bagajul şi ar colinda prin toate ţările pământului. Pentru asta e nevoie de bani, de mult timp liber şi, foarte important, trebuie să ştii ce trebuie să ai în bagaj. Şi pentru că ştiu că tu, plimbăreaţă înfocată, ai fost până acum în câteva locuri interesante, ce-ar fi dacă ai împărtăşi tuturor TravelGirls experienţa ta?

Am mai vorbit despre cum trebuie să-ţi faci bagajul pentru un city-break dar şi fiecare oraş are particularităţile lui şi ar fi bine să ştii înainte de plecare ce nu trebuie sub nicio formă să laşi acasă.

Aşadar, fie că ai fost la Londra, la New-York, în Ciudad de Mexico sau în Nairobi, scrie-ne în câteva rânduri, ce fel de haine ar trebui să ne luăm dacă ajungem şi noi în locurile acelea.

Ai ajuns în Mauritius, în Vietnam sau în Republica Dominicană? Eşti o norocoasă şi te rugăm să ne spui şi nouă ce ai avut în bagaj şi ce ţi-a lipsit.

Dacă ai fost în America de Nord, în America de Sud sau Europa, trimite, până pe 28 februarie, un mail pe adresa loredana (@) travelgirls.ro iar dacă ai fost în Africa, Asia sau Australia, pe adresa narcisa (@) travelgirls.ro.

Ce trebuie să conţină mailul tău? Locul în care ai fost (dacă ai fost într-un singur oraş sau dacă ai făcut un tur al ţării), perioada din an în care ai călătorit şi, cel mai important, sfaturile tale legate de ce trebuie să avem în bagaje.

Vom strânge toate informaţiile, din toate ţările şi o vom publica cu numele tău. La sfârşit, avem o mică surpriză pentru una dintre voi (prin tragere la sorţi).

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

9 COMENTARII

  1. a cata oara o fi cand ne gandim la acelasi lucru? in apararea mea, am deja si o parte din txt 😉 scriu despre un oras frumos din america de sud 🙂

    • Cristina, doar text. Vrem să ne împărtășești experiența ta vizavi de bagajul pentru un anumit oraș/țară, toate sfaturile urmând să fie centralizate într-un material sau două. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.