România la înălţime

Au început Jocurile Olimpice de la Londra şi asta o ştie o lume-ntreagă. În prima zi de competiţie Alina Dumitru (judo) ne-a făcut să fim mândri (oare pentru a câta oară?!) de sportivii noştri. De cei mai buni ambasadori pe care i-a avut vreodată România.

Ai privit vreodată palmele unui sportiv de performanţă? Sunt pline de răni, bătături şi crăpaturi de la atâta trudă.

Te-ai întrebat vreodată ce fac ei atunci când tu pleci în vacanţă la mare, de exemplu? Muncesc. Muncesc pentru ca noi să ne putem bucura alături de ei atunci când urcă pe podium. Şi să putem striga din toate puterile Hai România!

M-am tot gândit zilele astea cum putem să susţinem activ echipa care a plecat să ne reprezinte la Londra. Să o susţinem dincolo de vorbe goale, dincolo de o încurajare transmisă telepatic, de la o terasă.

Pe 3 august ne luăm iar rucsacurile în spate şi plecăm în Turul României (3). Poposim mai întâi la Padina Fest unde ne facem încălzirea cu tiroliană, biciclit, concerte, filme.

Şi facem o promisiune: pentru fiecare medalie olimpică pe care sportivii noştri o aduc României până pe 4 august, TravelGirls.ro urcă pe cel mai înalt vârf din Bucegi – Omu- câte un drapel. Iar apoi ducem steagurile la Cabana Piatra Arsă. De ce la Piatra Arsă? Pentru că acolo, pe un perete întreg, sunt scrise numele tuturor olimpicilor României.

Poate nu e mult. Însă numai după ce îţi rupi o zi din vacanţă, o zi petrecută la terasă alături de prietenii tăi, o zi în care să transpiri şi să continuui drumul chiar dacă simţi că te lasă puterile poţi să înţelegi câtuşi de puţin ce înseamnă să lupţi pentru ceva sau pentru cineva.

Echipa noastră luptă pentru România şi noi susţinem echipa României.

Update:

Alina Dumitru – argint, judo – categoria 48 kg

Alin Moldoveanu – aur, tir – puşcă aer comprimat 10 metri

Corina Căprioru – argint, judo – categoria 57 kg

România – bronz, gimnastică – finala pe echipe

 _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articol
Sunt și aici

Loredana

Jurnalist de profesie, consultant în turism de 6 ani și blogger de travel de aproape 5 ani.
De când am devenit mămică, am continuat să călătoresc la fel de mult, doar că am încetinit ritmul. Dau oricând o vacanță la țară, într-un sat izolat, într-o casă de oaspeți cu poveste în locul unui city-break și o tură pe munte cu tot cu copil în spate pe o sesiune de shopping, cu fetele, la Milano.
Bucătăria locală e de cele mai multe ori motivul principal pentru care îmi fac bagajul și plec la drum și cele mai prețioase suveniruri cu care mă întorc acasă sunt gusturile, mirosurile și fotografiile pe care le fac cu DSLR-ul.
Visul cel mare e o călătorie cât vara de lungă în America Centrală și de Sud.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.