Cum arată România de 10?

În ultimul timp am avut ocazia să cunosc mulţi străini veniţi din toate colţurile lumii să ne vadă ţara și pe toţi i-am întrebat același lucru: „Cum ţi s-a părut că e România?” și toţi mi-au răspuns la fel: „Way better than I expected. I wish I could stay longer but I will return for sure.” (Mult mai bine decât mă așteptam. Mi-ar plăcea să stau mai mult dar mă voi întoarce cu siguranță.) Din fericire, noi, românii avem mult mai mult timp la dispoziție să călătorim în România fie că e vorba de weekend-uri, sărbătorile legale și chiar vacanțele mari. Nu ne-ar ajunge însă o viață să vedem toate acele locuri frumoase, de nota 10, pe care România le are de oferit. Noi, fetele de la TravelGirls.ro, suntem îndrăgostite iremediabil de aceste locuri, de tradiții, de mâncare și nu ratăm nicio ocazie să promovăm experiențe memorabile pe care le avem în țară. Mai mult de atât, în fiecare iarnă Colindăm România și împărtășim cu voi poveștile noastre despre România de nota 10.

Cum arată România noastră de 10?

Pentru noi, România de 10 înseamnă acel apus în Delta Dunării, priveliștea din Turnul Sighișoarei, mâncarea bună din Piața Mare a Sibiului, priveliștea de pe crestele Făgărașului, dealul pe care se află schitul Bran, casele din ținutul secuiesc, plăcintele din Apuseni, stâna din Maramureș și multe alte amintiri pe care nimic nu le poate șterge din memoria noastră. Despre toate acestea și mult mai multe am scris în cea mai bogată secțiune de pe TravelGirls.ro: Despre România

Cum arată România ta de 10?

Suntem sigure că și voi aveți o mulțime de povești și amintiri faine din vacanțele petrecute în țară și că ne puteți da nouă și celorlalți români recomandări neprețuite. Și pentru că o fotografie prinsă într-un moment potrivit poate spune o poveste, te invităm să alegi fotografia ta preferată făcută de tine în România, într-un loc ce merită nota 10 și să o încarci pe www.romaniade10.ro. Mai mult de atât, în aplicația de pe site poți alege cifra 1 sau zero ca să formezi un 10. Astfel, împreună redescoperim România de 10 prin ochii noștri de călători sau fotografi. Cele mai populare fotografii înscrise pe site vor fi incluse într-o expoziție.

Cum suntem curioase de fel, ne-ar plăcea dacă ne-ai lăsa un comentariu cu linkul fotografiei tale încărcate pe site-ul www.romaniade10.ro

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.