Probabil cel mai tare circuit: 30 de zile în jurul lumii

Taj Mahal India by Lidl Tour

Ieri a început Târgul de Turism al României, la Romexpo și, până duminică puteți merge să căutați printre super-oferte și să alegeți unde mergeți în vacanță anul acesta.

Printre noutăți, probabil cel mai tare circuit este cel lansat de Lidl Tour: 30 de zile în jurul lumii. Pe scurt, un mega-tur în 7 țări și 13 orașe, cu zboruri și cazare cu mic dejun incluse, asistență turistică și transport cu autocarul în toate excursiile incluse în ofertă la 8999 euro/persoană.

****

Norocoșii care își vor lua vacanță o lună întreagă vor ajunge în cele mai populare destinații din lume, pe 4 continente și, pe lângă monumentele istorice și obiectivele pe care le vor vizita – de exempluTaj Mahal în India sau Marele Zid Chinezesc din Beijing -China, vor ajunge și în locuri incredibile, ca Parcul Naţional Fuji – Hakonedin Tokyo din Japonia, Rio de Janeiro și o insulă din Hawaii. Dacă ar fi să rezumăm, e o vacanță cu de toate, un combo între turismul istoric, cel cultural și cel de leisure. 

Circuitul include 28 de nopţi de cazare în cameră dublă la hoteluri de trei şi patru stele, mic dejun, transport cu avionul în toate destinațiile propuse în itinerar, bagaj de cală, bagaj de mână şi achitarea taxelor de aeroport. În plus, pentru a asigura confortul participanților la tur, pachetul include nenumărate beneficii unice, precum transport cu autocare moderne în toate excursiile şi asistenţă turistică în limba română.

În Asia, participanții la tur vor petrece 10 zile, timp în carepot vizita mausoleulTaj Mahal din India, Marele Zid Chinezesc din Beijing -China, sau Parcul Naţional Fuji – Hakonedin Tokyo,Japonia. La 6146 km distanţă de Țara Soarelui Răsare, după un zbor de şase ore cu avionul, urmează un prim popas pe continentul american, pe o  insulă din arhipelagul Hawaii, unde turiștii se pot relaxa timp de 6 zile. Circuitul continuă cu un oraş emblematic pentru coasta de Vest a Americii de Nord, şi anume Los Angeles, o destinație în care participanții la tur se vor bucura de experiențe turistice unice: se vor plimbape Bulevardul Hollywood,unde în trotuar au fost încorporate stele inscripționate cu numele starurilor de renume internațional, vor vizita legendarul Grauman’s Chinese Theatre, sau a cel mai mare platou de filmare din lume, Universal Studios. Excursia va fi completată de o vedere panoramicăa oraşului Santa Monica, dar şi de o plimbare în Beverly Hills. Următoarea oprire este New York, unde turiștii pot vizita Empire State Building, unul dintre cele mai importante simboluri al oraşuluidespre care se spune că nu doarme niciodată.

Din nou la aeroport, cu destinația Rio de Janeiro! Aici turiştii vor avea ocazia să descopere, printre altele, Statuia lui Cristos Mântuitorul, considerată una dintre noile minuni ale lumii. La diferenţă de şase ore între ceasul din Brazilia și cel din Italia, ultima oprire a turului este în Roma, reprezentativ pentru acest oraș fiind Colosseum-ul. Tot pe continentul european, turiștii vor explora și arhitectura unică a Kremlin-ului din Moscova, un simbol important al Rusiei.

=> Mai multe detalii despre circuit și programul complet, în oferta de pe site-ul Lidl Tour.

Circuitul în jurul lumii oferit de Lidl Tour este disponibil începând cu preţul de 8999 euro/persoană.Vacanțele oferiteprin Lidl Tour pot fi rezervate și achiziționate exclusiv online, pe www.lidl-tour.ro, și prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242. Pachetul este disponibil şi în cadrul Târgului de Turism al României, care are loc între 22-25 februarie la Romexpo, Bucureşti. Participanţii la târg vor avea discounturi de până la 10% la anumite pachete, dar şi multe alte surprize pregătite la standul unde este prezent Lidl Tour.

____________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Loredana
Sunt și aici

Loredana

Jurnalist de profesie, consultant în turism de 6 ani și blogger de travel de aproape 5 ani.
De când am devenit mămică, am continuat să călătoresc la fel de mult, doar că am încetinit ritmul. Dau oricând o vacanță la țară, într-un sat izolat, într-o casă de oaspeți cu poveste în locul unui city-break și o tură pe munte cu tot cu copil în spate pe o sesiune de shopping, cu fetele, la Milano.
Bucătăria locală e de cele mai multe ori motivul principal pentru care îmi fac bagajul și plec la drum și cele mai prețioase suveniruri cu care mă întorc acasă sunt gusturile, mirosurile și fotografiile pe care le fac cu DSLR-ul.
Visul cel mare e o călătorie cât vara de lungă în America Centrală și de Sud.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.