Pregătiri pentru vacanța de vară la mare

Deși îmi place la nebunie să mă bălăcesc în mare și să fac snorkeling cu orele printre peștișori și crabi, ideea unei vacanțe cu “plajă, masă și acasă” nu m-a atras nicicând. Pentru mine, o vacanță la mare e o experiență în sine care îmi scoate din amorțirea de la birou toate simțurile. Pentru mine, o vacanță la mare începe cu drumul pe autostradă cu soarele în ochi ori noaptea în cap, pantalonii scurți și costumul de baie colorat și melodia preferată în boxe. Nopțile în care dansez până la răsărit și mă mai răcoresc cu câte o baie în mare sub lună, amiezile petrecute în jurul unei mese bune alături de prieteni, micile excursii în zonă, scufundările și distracția alături de prieteni sunt motivele pentru care plec la mare de obicei.

Așa cum ziceam și aici, vara asta a început înainte să pun primul pas pe plajă. După primul drum la mare însă, am știut că va fi un sezon bun. Ochelarii colorați, marea caldă, muzica bună și cocktailurile fresh ce curg până în zori sunt semne că vara asta va conține senzații tari. De pregătit s-au pregătit și cei de la Lipton Ice Tea care de curând au filmat un spot foarte FUN în Costinești. Regizat de Iulian Moga, cu Sore și Dorian în rolurile principale, videoul a fost făcut pe plaja Lipton de langa Obelisc si in Casa Lipton.

Pe principul “după muncă și distracție”, vinerea trecută am sărbătorit cu toții (ca în vremurile bune, până la răsărit) în Casa Lipton din Costinești deschiderea oficială a Casei Lipton, lansarea spotului și lansarea campaniei “Ia-ți vacanță cu Lipton!”.

Ce înseamnă „Ia-ți vacanță cu Lipton”? Înseamnă că de fiecare dată când vrei să te răcorești în vara aceasta cu un Lipton Ice Tea (oricare alt sortiment exceptând Lipton Mojito), ai face bine să te uiți sub capac și să înscrii codul promoțional pe www.ovarapezi.ro.  Aici, în fiecare zi, va exista câte un câștigător al unei vacanțe pentru două persoane la mare, în Casa Lipton, care va sta acolo timp de o săptămână și în fiecare ora se pot câștiga ochelari cool pentru o vară Lipton. Mai multe detalii găsești aici:  http://ovarapezi.ro/premii/

Dacă intri pe pagina Facebook Lipton Ice Tea și ești cu ochii pe provocările lansate în fiecare zi de marți, poți câștiga pe loc un weekend prelungit la mare. Primul concurs a început deja: click aici.

Mai mult de atât, oricine dorește să intre în atmosfera de vacanță pregătită în vacanța asta de Lipton, e așteptat pe plaja cu același nume din Costinești. Nu ai cum s-o ratezi, este aproape de podul de lângă Obelisc și e animată cu muzică faină și răcoritoare de la beach bar.

Distracția abia a început la Costinești cu Lipton și ea continuă toată vara. În august vom reveni și noi alături de câștigătoarea noastră din concurs și vom experimenta împreună ceea ce înseamnă o super-vacanță la mare cu Lipton.

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.