Portret de călătoare

Portret de călătoare
Portret de călătoare

Deşi ne plimbăm mult şi fotografiem tot ce prindem, puţine sunt pozele în care apărem şi noi. Preferăm să tragem zeci de cadre apusului perfect peste o plajă uitată de lume de pe coasta Atlanticului dar uităm să facem şi o amintire de pus în ramă sau de trimis părinţilor.

La început de martie însă, fotounion.ro au făcut un cadou frumos femeilor şi le-a oferit în dar câte o fotografie şi şansa de a câştiga un mărţişor elegant de la Pepsi Light. Pentru că ne place la nebunie ce fac băieţii de la fotounion.ro cu aparatele lor Nikon, le-am făcut şi noi o vizită la atelierul „Portret de femeie”, împreună cu Dia şi Roxana. După o seară cu adevărat amuzantă, am plecat de acolo cu o amintire frumoasă.

Potretele noastre de călătoare n-au rămas numai în „rafturile” hardurilor ci au plecat pe 8 martie  împopoţonate cu floricele şi plic frumos către mamele noastre bucuroase să ne vadă în sfârşit în poze fără rucsac în spate.

potret de femeie

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

5 COMENTARII

  1. A fost fain! 🙂 Aratati foarte bine, doamnelor! Ma bucur ca fotografiile au ajuns si la mamele voastre. Frumos cadou! Si da, trebuie sa facem si noi niste portrete. Mai des!

    • eh, stimată doamnă. fără dvs, seara n-ar fi fost la fel de frumoasă.
      iar portretele nu sunt o problemă pentru viitor. știu eu pe cineva care are un obiectiv nou nouț special pentru așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.