Planuri de călătorie

Planuri de calatorie
Planuri de calatorie

Deși nu-mi plac planurile pe termen lung, când vine vorba de călătorii, nu pot să nu mă gândesc pe unde vreau să ajung în următoarea perioadă. Ajung astfel să plănuiesc fiecare lună în parte, în funcție de zilele libere, sărbătorile legale, evenimente, aniversări și orice altă ocazie de care pot profita ca să plec la drum.

Până vine vara, avem deja planificate trei călătorii: una în Italia și două în Franța. Și nici măcar n-am pus la socoteală Floriile și zilele libere de Paște, sărbători care cel mai probabil nu ne vor prinde acasă. Și când te gândești că mai sunt și 1 mai, 3-4 iunie apoi 15 august, apoi vreo două săptămâni în vară, în octombrie nici nu discut să nu plec nicăieri…  E clar, va fi un an plin și frumos cu călătorii multe. Prima jumătate a anului e deja rezolvată, avem bilete de avion, dar deja trebuie să căutăm cele mai bune oferte și pentru restul anului.

Tu ai început să faci planuri de plecare pentru anul ăsta? Dacă ai deja în minte vreo destinație sau doar îți face cu ochiul vreo ofertă de pe tripsta.ro și te hotărăști să-ți faci bagajul, trimite-mi un email pe narcisa@travelgirls.ro, spune-mi unde vrei să mergi și-ți dau un voucher-cadou de reducere de 10 euro pentru cumpărăturile de pe tripsta.ro. Voucherele sunt valabile până pe 29 februarie inclusiv și pot fi folosite pentru achiziționarea de bilete de avion și cazări. Cadourile sunt, bineînțeles, în limita stocului disponibil.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

 

Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.