Pentru mine, aventura înseamna…

Când vine vorba de călătorii, pentru mine aventura înseamnă să plec la drum fără un tabel cu program, fără activități programate la sânge, fără să am fiecare pas plănuit. Aventura începe o dată cu oamenii cu care intru în vorbă în vacanțe, o dată cu momentul în care mă abat de la traseul turistic, o dată ce mă aşez la masa unui localnic ori atunci când urc pe un munte necunoscut. M-am simțit aventuroasă atunci cand am făcut autostopul în Provence (mijloacele de transport în comun nu existau), atunci când am călătorit prin Couchsurfing, atunc când am coborât agățată de pe o coardă pe stâncă, atunci când am dormit sub cerul înstelat la 2400 de metri altitudine în Făgăraş, când am mers cu barca pe Mekong la asfințit, când am băut un shake dubios într-o piață din Jaipur şi atunci când am rămas fără niciun chior în buzunar în Uzbekistan pentru câteva zile. Aventura nu e întotdeauna adrenalină dusă la maximum, nu înseamnă mereu sporturi extreme, ci mai degrabă momente în care neprevăzutul are prioritate şi primeşti astfel ocazia să fii tu într-o situație necunoscută. Pentru mine, călătoria e o aventură în sine, mai ales atunci când ea nu se desfăşoară între gardurile unui resort all-inclusive.

Pentru tine ce înseamnă aventura?

Sunt curioasă ce înseamnă aventura pentru tine. Gândeşte-te bine la asta şi spune-o într-un video. Dacă o faci într-un mod cât mai creativ, ai ocazia să câştigi o călătorie aventuroasă în Thailanda în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie. Luna aceasta, Autoritatea de Turism din Thailanda desfășoară în România și Bulgaria o competiție foarte interesantă: The Thailand Race. Această competiție are mai multe etape și două premii mai mult decât atrăgătoare: două vacanțe în Thailanda – una în octombrie 2016 (adică luna viitoare) și una în 2017. Iar dacă îți pui simțul de aventură la treabă, poți să le câștigi pe amândouă!

#grafemeride #thethailandrace #handwriting #travel

A video posted by Narcisa Suruianu (@narcisaiuliana) on

Cum participi

Primul pas: faci un video, îl încarci pe Youtube (dacă ai o adresă de Gmail, ai și un cont de Youtube) și apoi te înscrii cu acest video pe site-ul oficial al competiției aici. Video-ul poate să fie făcut cu telefonul, cu o cameră video, cu un colaj foto, cu aparatură profesionistă, cu ce vrei tu, atât timp cât explică ce înseamnă aventura pentru tine. Pe scurt, trebuie să alegi țara ta (România sau Bulgaria), să adaugi numele, numărul de telefon, adresa de email, câteva cuvinte despre ce înseamna pentru tine aventura, link-ul către video-ul de pe Youtube și poza ta. Data limită de înscriere: 30 septembrie 2016.

join-the-race-thailandrace
Al doilea pas. După ce te-ai înscris, vei avea o pagină de concurent pe site-ul cursei. Dă-i share acestei pagini pe rețelele de socializare ca să-ți anunți prietenii că te-ai înscris în The Thailand Race. Nu uita să folosești tag-ul #thethailandrace. Cu cât strângi mai multe like-uri, ai mai multe șanse să intri în finală. Finaliștii, zece la număr, vor trece și printr-un interviu cu organizatorii iar câștigătorul va fi anunțat pe 5 octombrie 2016.

Important: Ne-ar plăcea să vedem printre concurenți câți mai mulți cititori ai TravelGirls.ro. Dacă te-ai înscris, dă-ne de veste printr-un mesaj pe Facebook ori într-un comentariu la acest articol și te vom susține cum știm noi mai bine.

Pasul 3. Dacă ești ales câștigător, în perioada 22 octombrie – 1 noiembrie 2016 vei merge în Thailanda. Nu te costă nimic. Nu e vorba de o vacanță la soare, cu picioarele în mare ci de o adevărată aventură, un treasure hunt, cum îmi place mie să-i spun. E de fapt o competiție reală. Câștigătorul va face echipă cu Cabral Ibacka în această călătorie și pe parcursul itinerarului în Thailanda vor trebui să strângă puncte. Cum strângi puncte? Lista de indicii îți va fi înmânată în Bangkok, în primele două zile de acomodare. Mai exact: organizatorii vă oferă biletele de avion dus-întors cu Qatar Airways, 1300 de Euro de cheltuială, hărți și indicii. Cu acești bani trebuie să călătoriți în Thailanda, să atingeți anumite obiective turistice, să adunați comori, să faceți anumite fotografii. Cu cât mai multe experiențe faine adunate, cu atât mai multe puncte strângeți. Cu cei 1300 de Euro trebuie să vă găsiți cazare, să plătiți transport, mâncare și orice altceva vă trece prin cap. Nu e o sumă mică, Thailanda e o țară accesibilă ca prețuri așa că nu e nevoie să împarți camera ori scuterul cu Cabral!

În același timp, echipa din Bulgaria va avea aceeași misiune așa că va trebui să concurați cu ei. La final, echipa care va fi adunat cele mai multe puncte va câștiga pentru participant o vacanță în Thailanda în 2017. Dacă vei fi tu acel norocos, vei merge iarăși în Thailanda în anul următor dar ceva va fi diferit: va fi o vacanță, nu o competiție, și poți lua cu tine pe cine dorești tu.

P.S. în acele două zile de acomodare ne vedem în Bangkok, voi fi și eu prin zonă! 😉

join-the-race-the-thailand-race
Multă baftă!

CITEȘTE ȘI:

____________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.