TravelGirls.ro după 1 an

La multi ani TravelGirls!
La multi ani TravelGirls!

Încă ne vine greu să credem că a trecut 1 an de când am lansat proiectul TravelGirls.ro – locul unde călătoriile se întâlnesc cu pasiunea iar bugetul nu le stă în cale. Am călătorit mult în anul acesta, am învățat, am împărtășit cu tine experiențele noastre iar tu ne-ai ajutat să creștem mari. Mai mari decât ne-am fi imaginat.

Zilnic, sunt peste 500 de oameni care ne trec pragul virtual în căutare de informații, păreri, recomandări și idei de călătorie. Cei mai mulți dintre ei găsesc aici ceea ce caută și ne bucurăm de fiecare dată când aflăm că îi inspirăm și le suntem de ajutor. În același timp, aproape 2000 de oameni ne urmăresc cu interes pe Facebook și sunt alături de noi de fiecare dată când ne mai trece câte o idee de plecare prin minte sau ori de câte ori mai scoatem din arhivă vreo amintire. Nici pe Twitter nu ciripim în gol.

La nici măcar un an de la lansare, ne-ai fost alături și ne-ai ajutat să câștigăm premiul pentru cel mai popular blog de călătorii din România. Acum sărbătorim alături de tine un anișor de când TravelGirls a văzut pentru prima data lumina Internetului și facem deja planuri mărețe de viitor. Și așa cum îi stă bine călătorului, planurile noastre constau în plimbări frumoase în jurul lumii. Până atunci însă, vrem să îți mulțumim că ești alături de noi și vrem să te recompensăm cu cadouri special pregătite pentru aceasta ocazie.

Așadar, fii cu ochii pe noi săptămâna aceasta pentru că până pe 1 iunie, de ziua noastră, vom avea o mulțime de concursuri și surprize plăcute. Acestea se vor desfășura atât pe TravelGirls.ro cât și pe pagina noastră de Facebook, la ore diferite, așa că, dacă nu ne scapi din ochi, ai mai multe șanse de câștig.

La mulți ani, TravelGirls.ro!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

18 COMENTARII

  1. ce amintiri frumoase….obisnuiam sa mergem cu prietenii cu cortul la munte,de obicei ne,,cazm ,,pe malul unui lac,a unui rau….undeva unde sa fim in natura la propriu,acum avem un copilas si nu il putem caza la cort,e prea mic,dar cu siguranta cand mai creste o sa-l educam in acest spirit,speram sa i placa:)
    avantaje:sunt multe,economia la chirie,aventura,aer curat…uite ca mi s-a facut un dor de munte si de o cazare la cort….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.