Cele mai bune filme se văd la HipTrip

Crimeea e în Cartea Recordurilor, România e ultima țară din Europa, Galațiul se mândrește cu ceva dulce iar noi am fost în cele mai fotografiate locuri din lume.

  • Cele mai bune filme să-ți iei lumea-n cap se văd la HipTrip. Notează-ți în calendar datele 23-25 mai 2014 pentru că anul ăsta are loc prima ediție a primului festival de film de călătorii din RomâniaHip Trip. Noi vom fi parteneri și bloggeri oficiali ai festivalului așa că în zilele ce urmează o să venim cu noutăți.
  • România e ultima țară din Europa unde se mai merge pe munte cu mașini, motociclete sau ATV-uri. Mai multe detalii aici. Noi vă recomandăm să mergeți cu rucsacul în spate. E mai bine, mai fun și eco.
  • Au început înscrierile pentru celebra tură anuală “Cu bicicleta la mare“. Citește despre tura de anul trecut aici.
  • Cea mai bună bragă din țară e la… Galați. Între noi fie vorba, la noi acasă e și cel mai lung bulevard cu tei din Europa (strada Domnească) dar și cea mai lungă faleză de pe cursul Dunării. Și singurul restaurant dintr-un Turn de Televiziune din România. Poți fi sigură că o să fii la înălțime aici și că o mănânci bineee de tot.Restaurant Turn Televiziune Perla Dunarii Galati (3)
  • România a luat Oscarul. Ce-i drept, în turism și asta datorită lui Brâncuși. Citește mai multe aici.
  • Dacă tot am vorbit zilele trecute despre selfie în vacanță, un turist s-a fotografiat așa timp de un an de zile. Isprava lui din China e aici.

Pe lângă titlul de cel mai mare acvariu din lume, Chimelong Ocean Kingdom deţine de acum înainte şi recordurile pentru “cel mai mare dom subacvatic”, “cel mai mare bazin de acvariu”, “cea mai mare fereastră de acvariu” şi “cel mai mare panou din acril”.

  • Pe forumul motocicliștilor, în secțiunile de călătorii, sunt adevărate bloguri de travel de unde te poți inspira. Aruncă o privire pe cele din străinătate și pe cele din România.

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.