Cum să călătorești în România fără să dai zeci de telefoane

HOLARIO
HOLARIO

Probabil că ți s-a întâmplat de multe să vrei să pleci la munte în weekend și să fie nevoie să suni la câteva de pensiuni pentru a-ți căuta cazare. Dacă mergi într-o singură destinație, poate scapi doar cu vreo 5 apeluri dar când vine vorba de un tur al României deja discutăm despre o înroșire a facturii de telefonie mobilă. Cum deja ne gândim la Turul României cu rucsacul în spate 4 și am început să ne creionăm traseul, ne-am lovit de probleme precum informații neactualizate sau chiar zone mai puțin turistice fără nicio unitate de cazare. Tot căutând pe Internet, am descoperit Holario, un nou site care te ajută să găsești toate unitățile cazare, restaurantele și obiectivele turistice din România și să le bifezi pe hartă, să faci un traseu și să le rezervi pe toate în același timp. Proiectul Holario e încă la început și e în continuă îmbunătățire dar suntem sigure că până vom pleca noi la drum, va fi perfect. Să vedem cum funcționează.

Pensiuni care există

Una dintre cele mai des întâlnite temeri în ceea ce privește rezervările online este aceea că realitatea poate să nu fie aceeași cu informațiile publicate online. Echipa Holario are grijă ca toate unitățile de cazare și punctele de interes (POI-uri) să fie de actualitate și ține mereu legătura cu proprietarii pensiunilor în acest sens. De asemenea, prețurile sunt mereu actualizate deci plătești exact prețul pe care îl vezi pe site. În plus, un lucru important este că prețurile afișate pe Holario sunt mai mici sau egale cu cele pe care le obții direct de la unitatea de cazare.

Ce e de văzut în zonă

Un lucru foarte important în planificarea unei călătorii este atracția turistică. Prin urmare, pleci de acasă ca să vezi un obiectiv turistic sau pentru o experiență inedită. Toate aceste informații sunt marcate pe harta de pe site-ul Holario așa că îți poți definitiva traseul prin țară în funcție de ceea ce e de văzut sau făcut în zona respectivă.

Print și Share la traseu

Cine a organizat până acum o plecare împreună cu prietenii înțelege cât de importantă este această facilitate. Pe site-ul Holario ai posibilitatea să creezi un traseu cu pin-uri pe anumite unități de cazare și obiective turistice apoi să-ți printezi lista opririlor și harta traseului. Mai mult de atât, poți trimite traseul acesta pe email sau pe Facebook către prietenii tăi ca să le ceri părerea.

Mai multe rezervări cu un singur click

După ce vă puneți de acord cu toții asupra traseului, e deajuns să dai un singur click pentru a face rezervările pentru toate cazările din traseul tău. Lucrul acesta mi se pare extrem de util pentru că scapi de zeci de telefoane și conversații, lăsându-i pe cei de la Holario să se ocupe de tot. După ce trimiți traseul tău spre rezervare, primești confirmarea pe email și poți deja să pleci la drum.

Plata la destinație

Mulți oameni preferă să nu facă plăți online sau pur și simplu nu au încredere să o facă. Alții nici nu folosesc cardurile bancare. Pe Holario nu trebuie să plătești nimic. Serviciul de conturare a traseului și de rezervare a cazărilor este gratuit iar contravaloarea fiecărei cazări o plătești direct la destinație, la proprietarii de pensiuni. Minunat, nu?

Ce părere ai de acest sistem? Orice feedback este binevenit!

Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.