Festival Italian 2011, la Bucureşti

Ambasada Italiei, Institutul Naţional de Comerţ Exterior şi Institutul Italian de Cultură organizează cea de-a 3-a ediţie a Festivalului Italian din România, prilej de a celebra Italia cu ocazia sărbătoririi Zilei Republicii Italiene din data de 2 iunie.

Se vor organiza 5 iniţiative comerciale, orientate în special către domeniul bunurilor de consum şi cu scopul de a promova conceptul de „Made in Italy” în toate aspectele lui:

„La masa în restaurantele italiene” – Săptămâna bucătariei în restaurantele cu specific italian

27 mai – 5 iunie 2011, Bucureşti şi Timişoara: cele mai renumite restaurante italieneşti din Capitala şi din Timişoara vor pregăti special pentru clienţii lor meniuri promoţionale, inspirate din tricolorul italian.

Săptămâna de promovare a DESIGN-ului interior în stil ITALIAN

29 mai – 5 iunie 2011, Bucureşti: promoţii la mobilă şi decoraţiuni interioare în colaborare cu principalele magazine de mobilă italiană, care vor practica cu această ocazie reduceri şi oferte.

Săptămâna modei italiene

28 mai – 5 iunie 2011, Bucureşti: Promoţii speciale „in store” la articolele de îmbrăcăminte şi accesorii în principalele magazine din Capitală.

Promovarea produselor alimentare italiene în benzinariile „ENI” (AGIP)

mai – iunie 2011, în toată România: promoţie a produselor alimentare italieneşti cu reduceri interesante, oferte speciale şi vânzări ale unor noi produse special create cu ocazia Festivalului (sandwich-uri, croissant, dulciuri, înghetata etc). Cu ocazia sărbătoririi Zilei Republicii (2 iunie), vor mai fi oferite şi diferite produse-cadou.

Promovarea produselor alimentare italiene la „METRO Cash & Carry”

2 – 15 iunie 2011, în toată România: „METRO Cash & Carry”, una dintre cele mai importante reţele de distribuţie prezente în Romania, va lansa o campanie promoţională pentru produsele alimentare italieneşti în perioada 2 – 15 iunie.

Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.