De ce să votezi TravelGirls la Roblogfest

De ce să votezi TravelGirls.ro la Roblogfest
De ce să votezi TravelGirls.ro la Roblogfest

Dragi plimbăreți, probabil că mulți dintre voi ați aflat despre concursul Roblogfest care a ajuns acum la a 7-a ediție. Pentru cei care nu știu, acesta este un concurs la care participă bloguri românești de mai multe categorii, bloguri pe care voi le urmăriți și le apreciați. Și pentru ca voi să vă puteți arăta aprecierea, în perioada aceasta aveți posibilitatea să votați blogul vostru preferat din fiecare categorie.

Deși TravelGirls.ro încă nu a împlinit un an, a crescut în 10 luni cât alții în 100. Iar asta s-a întâmplat datorită pasiunii noastre și a voastră pentru călătorii. Am creat în jurul nostru o întreagă comunitate de oameni care adoră să bată țara și lumea în lung și lat sau visează să facă asta cândva, iar acest lucru  nu e de ici, de colo. Pentru a premia pasiunea noastră, a tuturor de a călători, vă invităm să ne susțineți și să votați TravelGirls.ro pentru „Cel mai bun blog de călătorii”.

De ce să votezi TravelGirls.ro la Roblogfest

Pentru că îți arătăm cum să călătorești mai mult și mai ieftin.

Pentru că te învățăm cum să călătorești aproape gratis.

Pentru că îți spunem de ce călătorim.

Pentru că recunoaștem că facem greșeli.

Pentru că te motivăm să-ți iei rucsacul în spate și să vezi lumea.

Pentru că îți demonstrăm că nu ai de ce să îți fie frică de nimic.

Pentru că te inspirăm pentru călătoriile tale.

Pentru că te ajutăm să îți planifici bugetul de vacanță.

Pentru că îți povestim doar din văzute și nu din auzite.

Pentru că te ajutăm să descoperi locuri care nu sunt pe harta turistică.

Pentru că îți recomandăm filme care te fac să îți iei lumea în cap.

Pentru că organizăm concursuri și te premiem.

Pentru că te eliberăm de prejudecăți.

Pentru că fiecare drum e o călătorie spre interior.

Pentru că suntem TravelGirls și nimic nu ne stă în cale.

Cum să votezi

Dacă te-am convins sau doar pus și simplu vrei să rămâi cu ochii pe noi și pe viitor, intră pe roblogfest.ro și fă-ți un cont. Datele cerute sunt simple și puține: nume de utilizator, adresă email, nume și prenume și nickname. După ce completezi toate câmpurile, apasă „Trimite” și verifică-ți inbox-ul pentru că în maximum 2 minute vei primi o confirmare a înregistrării.

Cum sa votezi la Roblogfest

Întoarce-te pe Roblogfest, autentifică-te cu contul tău, mergi la Categorii și vei vedea că sunt mai multe categorii de bloguri înscrise. Pe noi ne vei găsi la numărul 6. Personal & Infotainment – Blog travel.

Cum sa votezi la Roblogfest

Intră în categoria Blog Travel și caută TravelGirls.ro. Ordinea blogurilor înscrise este aleatorie și se schimbă de fiecare dată când accesezi pagina. Atunci când găsești TravelGirls.ro în listă, bifează bulina din stânga numelui pentru vot și salvează apăsând pe butonul SALVEAZĂ din josul paginii sau apasă tasta ENTER.

Cum sa votezi la RoblogfestO altă metodă de a vota este să dai un click pe bannerul din dreapta-sus a acestui articol sau să accesezi linkul acesta: http://roblogfest.ro/competition/87d56651f3da27bb5946c22d36febace/

Iar dacă îți place foarte tare de noi și de poveștile noastre, poți transmite linkul de mai sus și prietenilor tăi dând un share pe Facebook sau Twitter. Îți mulțumim mult pentru sprijin!

Pe cine să mai votezi la Roblogfest

Blogosfera e mare și avem și noi preferințele noastre. Anul acesta, la categoria site-uri, susținem cu mare drag pe theCityBreak.ro iar pe UrbanKid.ro la categoria blog de părinți. În ceea ce privește blogurile culinare, decizia e grea pentru că sunt o sumedenie de oameni dragi care gătesc și povestesc de te lingi pe degete. Kiss the Cook are însă sprijinul nostru în anul acesta. Susținerea noastră pentru blog popular merge către Bellum omnium contra omnes iar Foto Union este unul dintre preferații noștri când vine vorba de fotografie. Lista rămâne deschisă și pentru alte categorii.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.