Cumpărăturile din duty-free: această plăcere vinovată a oricărei TravelGirl

Nu-mi amintesc să mă fi întors din vreo călătorie fără un suvenir, oricât de mic. Mai mult decât atât, în ultimul timp am (re)descoperit o plăcere vinovată, aceea de a cheltui și ultimii bănuți din bugetul de vacanță în aeroport, în duty-free. Cel mai mult timp îl pierd în fața rafturilor cu ciocolată, vin și cosmetice dar ce-mi place cel mai mult e că dacă am uitat să iau produse tradiționale din țara respectivă, aici le găsesc pe toate, frumos aliniate, la prețuri foarte bune. În plus, am și garanția că sunt produse pe bune, că nu sunt fake-uri, așa cum se găsesc în bazare și souks – cum e în cazul țărilor arabe, de exemplu.

Cu toate că nu am fost niciodată într-o vacanță „La Shopping”, nu merg în mall-uri în vacanțele mele, nu vânez perioadele de reduceri ca să merg la Milano, Barcelona sau Paris și, cel mult, îmi cumpăr câteva accesorii sau haine tradiționale din locurile în care merg, tocmai ca să îmi amintească de acele călătorii, cu toate astea păstrez întotdeauna o parte din buget pentru cumpărăturile din duty free, din aeroport.

=> Citește și Cum să-ți cumperi cele mai ieftine bilete de avion

Mă-nțelegeți deci de ce m-am bucurat tare când am aflat că avem în România magazin duty free online. Cum vine asta? E simplu, nu oricine poate să cumpere din acest magazin, doar cei care un bilet de avion valabil – adică poți să cumperi din duty free-ul online din momentul în care ți-ai luat biletul de avion până la îmbarcare. A, și trebuie să îți faci un cont pe site (nu durează decât câteva secunde), după care poți să uiți pentru câteva ore de orice task pe care îl aveai, pentru că toate produsele de acolo îți vor face cu ochiul, întocmai ca într-un duty free fizic.

best-value

Cum să faci cumpărături din duty free în 2 timpi și 3 mișcări: 

  • îți faci cont pe site, aici;

  • validezi biletul de avion, aici;

  • shop!

bestvalue.eu
De ce ne place duty free-ul online?

  • pentru că transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii;
  • pentru că pachetul poate fi livrat acasă sau direct în aeroport – asta e util mai ales dacă ai comandat produse travel size;
  • pentru că au și o selecție de jucării pe care nu prea le găsim în altă parte;
  • pentru selecția de produse cosmetice Airport Exclusive.

Înainte de zbor, nu uita să citești și articolul Strict interzis: Ce ai și ce nu ai voie să iei în bagajul de mână!

____________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

 

Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.