Cum să supraviețuiești târgului de călătorii

targul de turism 2012
targul de turism 2012

Cum ar fi să lași un călător înrăit într-o sală mare-mare, cât Romexpo să zicem, în care furnizorii de idei de plimbare să-l ademenească cu oferte care mai de care? Cred că ar lua-o razna! Unde să se uite mai întâi? Ce să cumpere și în ce buget să se încadreze? Când să plece mai repede și să-i mai rămână zile libere și pentru restul anului? Vă spun drept, un târg de turism nu-i o experiență prea ușoară pentru un călător.

Și totuși mai sunt câteva zile până la marele Târg de Turism al României care se ține chiar la Romexpo, în București, în perioada 15-18 martie. Agențiile din toată țara vor fi acolo și vor pune pe masă tot ce au ele mai bun. În plus, la modă vor fi reducerile pentru rezervările făcute din timp, pentru Paște, pentru vară, ba chiar pentru tot anul! Nu știu despre tine, dar noi începem să ne pregătim psihic încă de azi, să ne punem puțin planurile în ordine și să ne facem curaj să mergem la vânat cele mai bune oferte.

Mai mult de atât, vineri Loredana va transmite în direct de acolo pe Travelgirls.ro, pe Facebook, Twitter și te va ține la curent cu toate noutățile de la târg. Dacă și tu îți faci curaj să mergi, îți pregătim o surpriză. Mergi vineri, în jurul prânzului, la standul Paravion și spune-i Loredanei cuvântul secret „gustoșenii”, iar ea te va răsplăti cu un cadou surpriză. Un cadou care te va ajuta să treci mai ușor peste experiența asta grea de a fi la un loc cu atât de multe idei de vacanță.

De reținut:

Târgul de Turism al României

Locație: Romexpo, Bd. Mărăști nr. 65-67, București 011465

Program de vizitare: 10:00-18:00 (joi-sâmbătă) și 10:00-16:00 (duminică)

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

 

Narcisa
bestvalue.eu

6 COMENTARII

    • cred că unele agenţii de turism au evoluat în ultimul timp şi au depăşit stadiul de împărţit fluturaşi. sau măcar au făcut fluturaşi mai frumoşi. 🙂
      ne vedem acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.