Cum ne influențează Internetul călătoriile

Trebuie să recunoaștem că de fiecare dată când ne gândim să plecăm într-o călătorie, căutăm păreri și poze pe Internet pentru a ne confirma decizia. Mai mult de atât, inspirația pentru alegerea următoarei destinații vine de cele mai multe ori din online, fie că e vorba despre prietenii de pe Facebook, blogurile de călătorii, companiile din turism ori presă. Astfel, în ultimii ani, comportamentul nostru s-a modificat în ceea ce privește călătoriile. Smartphone-urile au devenit parte integrantă a vieții noastră iar sharingul este deja un lucru foarte obișnuit pentru noi atunci când e vorba de călătorii.

Pentru că TravelGirls.ro folosește aproape toate canalele de comunicare online pentru a împărtăși cu voi impresiile din călătorii și sfaturile pentru, voi participa la blogger oficial la Social Media & Mobile Stategies for Travel Industry Conference (SMMS), o conferință organizată de Eventur pe 10 aprilie 2013 la Ramada Bucharest Parc. Împreună cu prietenii și colegii noștri bloggeri oficiali de la acest eveniment, mergem acolo să învățăm mai multe despre influența Internetului asupra comportamentului turistului și despre tehnologiile și aplicațiile mobile folosite în turism.

Despre ce se va vorbi la SMMS

Pentru a aduce mereu conținut de calitate pe TravelGirls.ro pe canalele de comunicare potrivite, încercăm să ne informăm mereu și să învățăm cât mai multe despre industria turismului. De asemenea, ne bucurăm să vedem că și companiile din turism sunt interesate de noile trenduri și vor să învețe mai multe despre online. Acesta e un semn că vom avea parte de servicii mai bune din partea agențiilor de turism, a companiilor aeriene și a celorlalte companii din domeniu.

Pentru a ajunge acolo, toți jucătorii din piața de turism ar trebui să-și îndrepte atenția mai mult spre subiectele de discuție de la SMMS:

  • influența social media asupra comportamentului unui turist
  • social media pe smartphone în călătorii
  • interacțiunea clienților cu brandurile din turism în social media
  • instrumente de măsurare în social media
  • oportunități de fidelizare a clienților prin social media și aplicații mobile
  • importanța blogurilor în promovarea brandurilor
  • cele mai noi trenduri în utilizarea gadget-urilor, tehnologiilor și aplicațiilor.

Cui se adresează SMMS

Conferința SMMS din aprilie este de real interes atât pentru managerii și marketeerii din companiile aeriene și agențiile de turism cât și pentru dezvoltatorii de tehnologii și aplicații pentru smarphone-uri și tablete. De asemenea, oricine are legătură cu marketingul în turism ori cu publicații online de călătorie are multe de învățat la SMMS. 

Mai multe detalii despre SMMS găsești pe site-ul oficial al conferinței. După înregistrare, dă-mi un semn pe narcisa@travelgirls.ro și poate ne vedem acolo.
#SMMST este un eveniment organizat de Eventur in parteneriat cu:
 Ramada Bucharest ParcGoTravelTravelportTravelioInfoturism si Infopensiuni.

____________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

  1. […] are loc Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry unde se discută despre felul în care Internetul ne influențează călătoriile pe noi, călătorii, și pe ei, agenții de turism și companiile din domeniu. Pe parcursul […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.