Cum ne-am rezervat biletele de avion pentru Praga

Lucrurile sunt mult mai simple în ultimul timp când vine vorba despre planificarea unei călătorii. După ce te decizi unde vrei să mergi, e deajuns să pândești o perioadă cele mai bune tarife pentru biletele de avion și pentru cazare. Când alegerea privind locul, data și suma e făcută, rezervarea nu durează mai mult de câteva minute.

Fără să fim nevoie să ne deplasăm undeva și fără să dăm telefoane pentru lămuriri, rezervarea biletelor de avion pentru Praga a fost floare la ureche. Mai întâi am selectat aeroporturile, data și numărul de persoane pe tripsta.ro.

Motorul de căutare afișează în doar câteva secunde opțiunile existente pentru criteriile introduse, în ordinea prețurilor. Prima variantă oferită a fost și cea aleasă: plecăm sâmbătă în zori cu Czech Airlines și ne întoarcem marți seară. Perfect pentru un citybreak adevărat.

După ce ai ales ruta și orele, treci la următorul pas: completarea datelor despre pasageri. Nimic complicat aici. Trebuie doar să introduci numele, prenumele, data nașterii și să te asiguri că toate acestea sunt complete. Între timp, poți vedea deja confirmarea prețului final în partea dreaptă a ecranului.

În continuare ai posibilitatea să-ți alegi tipul de asigurare de călătorie de care ai nevoie. Mai multe informații despre cea mai bună variantă pentru tine găsești aiciBetter safe than sorry!

Urmează ultimul pas: plata. De multe ori am primit întrebări referitoare la securitatea plăților cu cardul pentru biletele de avion. Noi nu am cumpărat niciodată bilete de avion altfel decât online și-ți putem spune că dacă le achiziționezi de pe site-uri renumite precum tripsta.ro, nu ai de ce să-ți faci griji. Plata cu cardul este securizată și plătești exact suma confirmată, niciun leu în plus. Confirmarea și dovada plății sunt transmise pe email la fel ca și biletele.

Între timp, ora de întoarcere din Praga a fost modificată de către compania aeriană, motiv pentru care tripsta.ro ne-a informat imediat printr-un email.  Pentru că modificarea a fost foarte mică și nu ne afectează sub nicio formă planurile, am transmis acceptul nostru în scris și… suntem gata de plecare.

E nevoie de o singură imagine sau o mireasmă ca să îți dorești să ajungi într-un loc și doar câteva minute să îți cumperi biletele de avion de la tripsta.ro. Nu mai aștepta și mergi în locurile la care ai visat de atât de mult timp. Profită de orice ocazie, de orice weekend și de orice ofertă pe care o prinzi și descoperă lumea.

______

Articolul face parte din campania Praga pe tocuri by TravelGirls.ro şi Tripsta.ro.

  _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole. 
Narcisa
bestvalue.eu

9 COMENTARII

  1. […] CSA a fost scurt (1 ora și 40 de minute), punctual și cel mai liniștit dintotdeauna. Asemenea rezervării biletelor de avion de la tripsta.ro, totul a mers perfect până acum în ceea ce privește planificarea și primii pași în Praga. […]

  2. Cum ne-am rezervat biletele de avion pentru Praga! incercati sa va luati dusi de val si nu spuneti nu se poate! acum cativa ani vroiam sa mergem neaparat la Amsterdam si singura cale ieftina era cu Czech Airlines, cu escala la Praga! ne -am zis, daca tot e escala,macar sa fie cea mai lunga, peste noapte! asa ca , la plecarea din schipol am pus un bagaj la cala- 18 ore pt bucuresti si noi am debarcat la praga pt o seara deosebita, am stat la un boathotel mathilde, iar dimineata ne-au ciocanit la geam vreo 10 lebede sa le dam de mancare! ca asa stiau, ca acolo sunt turisti si le dau mancare…. a fost o experienta inedita, niciodata n-am pus mana pe o lebada!… incercati un boathotel, noi am stat si la venetia si in sardinia, merita din plin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.