Concurs: Prinde din zbor biletul norocos!

prinde din zbor biletul norocos
prinde din zbor biletul norocos

Avem o veste bună pentru tine: poți câștiga din călătoriile tale! Pe lângă amintiri frumoase și fotografii la care te uiți mereu cu drag și cu care te mândrești când le povestești prietenilor despre drumurile tale, poți câștiga ceea ce-ți dorești cel mai mult. Adică și mai multe călătorii. Compania aeriană Carpatair știe că de fiecare dată când ne întoarcem dintr-o călătorie, ne gândim deja la următoarea așa că ne oferă tuturor șansa de a câștiga calea spre destinația visurilor noastre.

Concursul despre care vrem să vă povestim e pus la cale de Carpatair, compania aeriană full-service cu hub la Timișoara, și se numește „Prinde din zbor biletul norocos„.  Orice pasager care cumpără un bilet de avion online de pe website-ul companiei până pe 20 iulie are șansa de a câștiga o mulțime de premii, printre care și un city break la alegere din oferta Carpatair. Pentru validarea înscrierii în concurs, trebuie să completezi formularul de pe pagina dedicată campaniei și să aștepți tragererile la sorți. Intri astfel în cursa pentru cosmetice, ceasuri, machete, bijuterii, asigurări, tablete, aparate foto și mult râvnitul city break.

Multă baftă!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.