Cine are acces la Business Lounge în Otopeni

În urma concursului organizat săptămâna trecută când vă întrebam în ce situații folosiți cardul pentru plăți în timpul călătoriilor, majoritatea răspunsurilor au mers în aceeași direcție. Astfel, cele mai multe au făcut referire la plățile pentru cazare (pentru rezervările pe Booking.com de exemplu, plata se face la check-in), cadouri și cumpărături în supermarket-uri. O altă bună parte din răspunsuri spune că mărunțișul cash e bine venit în portofel pentru shopping de nimicuri, street-food, suveniruri etc. Bineînțeles, există și câteva răspunsuri reticente de la persoane care preferă să-și țină toți banii în numerar asupra lor. Lor le urăm mult noroc și multă atenție!

Dintre toate răspunsurile am ales cu ajutorul random.org fericitul câștigător al unui voucher pentru două persoane, voucher oferit de MasterCard România ce garantează o intrare în Business Lounge-ul din Aeroportul Henri Coandă din Otopeni pe parcursul unui an. Despre Lounge și avantajele accesului în acesta, puteți citi aici. Câștigătorul este: Valadi Melinda. Felicitări! Melinda, vei fi contactată în curând pentru toate detaliile despre cum poți intra în posesia premiului.

Încă o veste bună este aceea că toți posesorii cardurilor MasterCard Premium – Platinum, World, World Elite și Corporate au acces gratuit la Business Lounge-ul din Otopeni, unde se pot relaxa înainte de decolare și pot consuma gratuit gustări și băuturi răcoritoare și alcoolice. Mai mult de atât, dacă ai un MasterCard, călătoriile pot fi mai simple și mai sigure pentru că ai acces rapid la banii tăi, în caz de furt îți poți bloca oricând cardul, ai o evidență clară a cheltuielilor și confortul de a plăti rapid și sigur. Despre toate acestea însă poți citi mai pe larg în articolul Despre bani și călătorii.

mastercard priceless

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.