CONCURS: câștigă o invitație la festivalul IN TRANSYLVANIA

Că Transilvania e o sursă nesecată de povești și de locuri incredibile de văzut se știe și am mai scris despre asta. În curând urmează și alte povești din sudul Transilvaniei pe TravelGirls.ro. Până atunci însă vrem să te invităm în weekend la In Transylvania – mai mult decât un festival de muzică – ce are loc între 10 și 13 iulie în zona turistică Sâmbăta-Drăguș. De ce să vii? Pentru că vor fi concerte, activități de aventură (vei invăța cum să tragi cu arma, te vei da în tiroliană, poți să te plimbi cu bicicleta sau chiar să te pictezi pe față ori pe tot corpul), concursuri de alergare și mers pe bicicletă și multe locuri frumoase de văzut în jur. Toate astea se vor întâmpla la poalele Făgărașului. Noi vom fi acolo!

Când: 10-13 iulie 2014

Unde: în zona turistică Sâmbăta – Draguș, în raza comunei Drăguș, pe pârtia de schi, la 29 Km de municipiul Făgăraș, la 10 km de orașul Victoria.

Cum ajungi: click aici

Cine cântă:Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Subcarpați, Domino (recomandarea TravelGirls.ro!), Șuie Paparude, Toulouse Lautrec, Luna Amară și alții.

Ce se întâmplă: tiroliană, workshopuri de istoria armelor unde vei învăţa să tragi cu arcul, puşca, cum se aruncă cu suliţa, adventure park cu trasee de diferite dificultăţi, închirieri de biciclete, maraton de alergare și mountain bike. Află mai multe despre acestea aici.

Ce pot să vizitez în zonă: Cîrţişoara şi Muzeul Badea Cîrţan, Cetatea Făgăraş, Biserica din Sâmbăta de Sus Răsăriteană şi Biserica din Sâmbăta de Sus Apuseană, Aventura Parc Drăguș, Mănăstirea Brâncoveanu, Castelul Brâncovenesc, Castelul Brukenthal. De asemenea, poți face și trasee în munții Făgăraș

Bilete: aici

Mai multe detalii despre In Transylvania găsești pe site-ul oficial și pagina Facebook.

Cum poți câștiga o invitație pentru două persoane

Ca să intri în concurs pentru o invitație dublă pentru In Transylvania, trebuie să te abonezi la newsletter TravelGirls.ro completând formularul de mai jos și confirmând mailul primit apoi. Miercuri seară, pe 9 iulie, tragem la sorți și anunțăm câștigătorul sau câștigătoarea. Invitația e valabilă pentru 2 persoane și asigură accesul în zona de festival. Câștigătorul sau câștigătoarea își va găsi numele înscris pe lista de la intrarea în festival.
Multă baftă!

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.