Concurs: Câștigă 2 vouchere pentru MasterCard Business Lounge Otopeni

Pentru mine fiecare călătorie cu avionul înseamnă emoții, fie din cauza zborului în sine fie pentru că nerăbdarea de a ajunge într-un loc nou e prea mare. În același timp, de multe ori ajung la aeroport adormită – pentru că zborul e la o oră imposibil de matinală sau obosită – pentru că vin direct de la birou sau pentru că am împachetat pe ultima sută de metri. Niciodată nu sunt în cea mai bună formă și tot ce am nevoie e puțină relaxare înainte de zbor, să-mi pot intra în mood-ul de vacanță. Nimic nu mai incompatibil cu treaba asta decât o sală de așteptare din aeroport.

Dar fericiții și inspirații posesori ai cardurilor MasterCard Premium – Platinum, World, World Elite și Corporate au acces gratuit la Business Lounge-ul din Otopeni, un spațiu elegant și confortabil, cu o suprafață de peste 350 mp, în care până la 80 de călători se pot relaxa înainte de decolare și pot consuma gratuit gustări și băuturi răcoritoare și alcoolice.

Eu mi-am propus ca în vacanță să-mi las laptopul acasă așa că facilitatea de a accesa tabletele din lounge pentru navigare pe net și verificarea mailurilor mi se pare grozavă.

Marian Oprea și Iulia Trifan – 122 StudioLab sunt cei doi arhitecți români „vinovați” de design-ul și de amenajarea MasterCard Lounge din Otopeni, spațiu pe care îl găsiți în Terminalul Plecări Internaționale la etajul 1 (este deschis 24/24, de luni până duminică).

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Concurs

Vestea bună este că împreună cu prietenii de la MasterCard avem un premiu: 2 vouchere pentru o intrare în lounge, pe care le vei putea folosi împreună cu un însoțitor oricând pe parcursul unui an de zile.

Ca să te înscrii la concurs dă mai întâi like paginilor de Facebook MasterCard România și TravelGirls.ro. Apoi spune-ne cu ce ocazie ai plătit cu cardul (dacă ai făcut-o) într-una dintre vacanțele tale în străinătate. Dacă nu ai folosit niciodată cardul în călătoriile în afara României, ce te-a împiedicat să faci asta? Te rugăm să răspunzi în formularul de concurs de mai jos.

Concursul se termină pe 13 februarie 2015 la ora 12.00 și tot atunci vom anunța și câștigătorul, care va fi ales prin tragere la sorți (random.org).

Succes tuturor!

mastercard priceless

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.