Concurs: Câștigă 2 nopți la Ibis Hotel Sibiu

La Sibiu am ajuns pentru prima dată în 2007, anul în care orașul a fost Capitală Culturală Europeană. Sunt suficiente câteva ore să te îndrăgostești iremediabil de burgul ăsta care pare că trăiește propriile vremuri. E deajuns să-ți lași pașii purtați pe străduțele înguste ca niște ulicioare, ce trec pe lângă ferestrele cu obloane colorate și să-ți dorești să revii. Cel puțin o dată. Sibiul e fermecător când soarele strălucește pe cer. E misterios când plouă mărunt și rece și magic pe ninsoare. Seara.

Sunt o mulțime de motive pentru care aș putea să mă întorc în Sibiu an de an. Acum ceva vreme m-am oprit doar la 5 dintre ele. Mă gândesc însă acum că într-un weekend în inima Ardealului, ai vreme să dai o fugă și la Păltiniș. Oricum ar fi, trebuie să fi fost acolo, să fi simțit Sibiul prin toți porii ca să înțelegi despre ce vorbesc.

Fie că ai pus piciorul până acum în Piața Mare și ți-a plăcut atât de mult încât te gândești serios să mai mergi o dată fie că ai stat departe de Sibiu până acum, e momentul să faci ceva. Sau să facem noi ceva. Împreună cu  AirService Travel Agency îți dăm un city-break la Sibiu.

Ce trebuie să faci?

Postezi pe wall-ul nostru fotografia ta preferată din Sibiu și menționezi (cu tag) cele două pagini de Facebook în titlu „Plec la Sibiu cu AirService Travel Agency si TravelGirls„. 

Ai grijă ca în titlu să pui link către cele două pagini pe facebook (trebuie sa devii fan al celor două pagini) pentru a te asigura că intri în concurs. Ai timp până duminică, 26 august să te înscrii în concurs. Luni, 27 august vom desemna câștigătorul. Fotografia câștigătoare va fi aleasă de noi și de un reprezentant al AirService Travel Agency.

AirService Travel Agency dinTimişoara şi-a început activitatea în anul 2007, oferind servicii de vânzare bilete de avion, rezervare hotel, închiriere mașini și pachete turistice.

Serviciile turistice oferite includ pachete avantajoase pentru târguri, evenimente internaţionale şi rezervări hoteliere la nivel mondial, prin intermediul mai multor sisteme de rezervări.

Agenţia Air Service înseamnă:

• Standarde înalte de calitate

• Echipă pregatită pentru a oferi consultanţă profesionistă

• Gamă completă de servicii pentru business şi leisure travel

• Servicii personalizate şi atenţie acordată fiecărui client

Premiul

Premiul oferit de AirService Travel Agency constă în 2 nopți de cazare pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus, la Hotel Ibisdin Sibiu. Premiul poate fi folosit până pe 30 noiembrie 2012, datele rezervării fiind hotărâte împreună cu agenţia, în funcţie de disponibilităţi.

Ibis Sibiu 3* este amplasat in centrul cultural, economic si de afaceri al orasului, pe principala artera a Sibiului, Calea Dumbravii. Zona este destinata turismului de afaceri, dar si turismului cultural sau de recreere.

[nggallery id=9]

 _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

12 COMENTARII

  1. Gata! După ce am întorsc toate fotografiile pe toate părțile, am ales-o, în unanimitate, pe cea care ne-a plăcut cel mai mult.

    Deși câștigătorul nu e o TravelGirl, Bogdan Mehedenuc se gândește la una și fotografia lui a stârnit zâmbete 🙂

    Felicitări, Bogdan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.