Concurs: Aventura continuă!

concurs aventuria
concurs aventuria

Chiar dacă vara pare că s-a terminat, asta nu înseamnă că nu mai ieșim din casă sau că nu mai călătorim. Dimpotrivă! Acum începe cel mai frumos sezon pentru weekend-uri cu drumeții pe munte, ture cu bicicleta, și caiaceală pentru că temperatura e numai bună pentru activități outdoor.

Cum în ultimul timp am învins temeri și am depășit limite, suntem de părere că și tu poți face la fel. E incredibil sentimentul să știi că poți trece peste teama de înălțime sau peste teama de apă sau pur și simplu să înveți să mergi pe bicicletă mai târziu decât au făcut-o alții. Sunt o mulțime de locuri frumoase în care poți face asta în România dar și mai important este faptul că locurile astea sunt aproape de casa ta. Dacă locuiești în București de exemplu, nu trebuie să te deplasezi mai mult de 30 de kilometri ca să ai parte de o aventură de zile mari.

Aventuria.ro este partenerul nostru pentru activități outdoor și la ei ne gândim prima dată când vine vorba de închirieri portbagaje, închirieri  biciclete sau alte tipuri de echipament sportiv. Împreună cu ei am pus la cale un concurs. Îți lansăm deci o provocare.

Spune-ne până pe 30 septembrie un loc bun pentru caiaceală sau pentru ture cu bicicleta în jurul Bucureștiului, la maximum 80 km distanță, și intri în cursa pentru cele 3 premii oferite de Aventuria.ro. Premiul 1 – un voucher în valoare de 300 lei, premiul 2- un voucher de 200 lei și premiul 3 – un voucher de 100 lei cu care îți poți închiria din București portbagaje de ski-uri pentru iarna ce vine, de pe www.aventuria.ro. Pentru a participa la concurs, trebuie să scrii răspunsul tău într-un comentariu la acest articol.

După finalizarea concursului, vom face o listă cu toate locurile propuse de voi și vom încerca să ajungem în cât mai multe dintre ele. Prin urmare, asigură-te că ne dai cât mai multe detalii despre destinația propusă!

Multă baftă!

Update – Câștigătorii sunt:

Voucher 300 lei – Dorin-Constantin Băluţă

Voucher 200 lei – Tudorache Caterina

Voucher 100 lei – AnaVasilescu

Felicitări!

   _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

37 COMENTARII

 1. Plimbare cu bicicleta pe ruta: Bucuresti-Jilava-Gostinari si retur. Sunt de urmarit bisericile monument istoric din Jilava, dar si ruinele altei biserici vechi din Gostinari.

 2. Plimbare cu bicicleta pe ruta – Bucuresti – Cernica. Padurea se intinde inspre Branesti, cu numeroase poteci si trasee interesante pentru o padure de ses. Exista zone cu mici variatii de nivel si cateva mici lacuri, o alternanta placuta pentru ochi. In această zona, un numar mare de bikeri a inceput sa mearga pentru ture scurte de weekend si exista un interes tot mai mare pentru dezvoltarea unui obicei in acest sens. Se pot face ture de o ora sau de 3-4 ore.

 3. Sunt o multime de balti de pescuit in jurul Bucurestiului care pot fi utilizate pentru caiac. Balotesti, Iepuresti, Izvoarele etc. Dar nu stiu daca este permisa practicarea unui sport pe ele.Pe maluri sigur e permisa plimbarea cu bicicleta si unele ofera peisaje si trasee minunate.

 4. Plimbare pe jos prin parcul Herastrau-apoi Parcul Floreasca-apoi Parcul Circului si apoi finalizare in Parcul Cismigiu! Eu am reusit sa fac aceasta tura si este OK! Este nevoie de incaltari sport comode si imbrcaminte asemenea!

 5. Bicicleta:
  Complexul Mogosoaia, Parcul natural Comana, Padurea Bicu – se gaseste la aproximativ 17 kilometri de Bucuresti, mai exact pe langa Dragomiresti Vale.

  Lacuri pentru practicarea unui sport: Plumbuita, Tei, Floreasca, Straulesti, Chitila, Mogosoaia, Belciugatele, Mihailesti .

 6. Mogosoaia ptr caiaceala,iar ptr bicicleta,imi place Parcul IOR,care apropo merge si ptr caiaceala,Parcul Tineretului,Parcul Morarilor este foarte frumos

 7. Plimbare cu bicicleta până aproape de râul Neajlov. Alt drum frumos e până la Mănăstirea Chiajna (știu că s-a mai zis, dar tot frumos rămâne 🙂 ). Ca să nu mai zic de Comana, Snagov, Cernica …

  De un drum până aproape de Afumați, la forturile părăsite ale Bucureștilor ce ziceți?

 8. Eu nu sunt din Bucuresti si in aceasta dimineata mi-am permis sa parcurg multe trasee in jurul Bucurestiul cu bicicleta. Cel care m-a incantat vizual cel mai mult este : Bucuresti – Popesti Leordeni – Dobreni – Campurelu – Colibasi – Gostinari – podul peste Arges – Comana – Bucuresti.
  In acest traseu punctele de vizitat sunt la Dobreni – ruinele Curtii Boieresti, la Gostinari – Biserica Schitului Barbu Belu si la Comana – Manastira Comana.
  Experienta mea pe care o am la ora actuala nu imi permite sa ma incumat sa parcurg pontoanele din lemn din Parcul Natural Comana.

 9. câștigătorii sunt:

  Voucher 300 lei – Dorin-Constantin Băluţă
  Voucher 200 lei – Tudorache Caterina
  Voucher 100 lei – AnaVasilescu

  felicitări! veți primi email cu mai multe informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.