CFR se pregătește pentru vacanţa mare

CFR a anunțat suplimentarea cu 54 de trenuri către litoral și principalele orașe din țară, începând cu 17 iunie. Astfel, de la această dată până pe 12 septembrie, trenurile care până acum se opreau în gara din Constanța își vor continua traseul până în Mangalia, pentru a duce turiștii în stațiunile de pe litoral. Totuși, trenurile care vor asigura legătura între litoral și principalele orașe din țară vor fi introduse în circulație treptat.

Pentru cei care doresc să ajungă în Delta Dunării, CFR pune la dispoziție câte două curse dus-întors pe zi, pe ruta București Nord – Tulcea Oraș iar CFR GEVARO va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit şi cuşete pentru trenurile care circulă din direcția Constanța/Mangalia către orașele din nordul și vestul țării: Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Oradea, Cluj Napoca, Timişoara, Arad, Suceava Nord şi Iaşi.

Atunci când achiziționezi un bilet de tren, nu uita de ofertele și reducerile pe care le oferă CFR: abonamentul lunar 5, 10, 15 zile – cu reduceri între 15% și 30%, pentru cumpărarea biletelor cu până la 30 de zile înainte – cu reduceri între 5% și 13%.

Dacă te numeri printre cei care călătoresc în grupuri mici (de 2-5 persoane), CFR acordă o reducere între 10% și 25%, valabilă în toate zilele săptămânii, mai puțin în zilele de vineri și duminică. Pentru călătoriile din week-end, întreabă de Cartea VSD – valabilă vineri, sâmbătă și duminică, oferă reduceri între 25% și 60%.

Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.