Prima întrebare la recepția unui hotel: WiFi aveți? (P)

„Hi, We have a booking, these are our passports, what’s the WiFi password?” – vă sună cunoscut? Accesul la WiFi e una dintre cele mai importante facilităţi ale unui hotel în ochii turiştilor, poziționându-se pe locul 1, 2, 3 sau 4 în ordinea importanței, în funcție de entitatea care face sondajul. E şi normal să fie aşa, trăim într-o eră în care informația e acolo, la un click distanță iar cei dragi sunt mult mai aproape chiar şi atunci când fizic se află peste mări şi țări. Turismul a crescut incredibil tocmai datorită Internetului, asta nu mai e deloc un secret, fără acces la lumea virtuală nu am putea nici noi să călătorim atât de mult şi de informat. Nu ştiu cum erau vacanțele înainte de Internet dar eu îi sunt recunoscătoare că m-a ajutat să aflu şi să ajung în locuri din lume în care mi-ar fost înzecit mai greu să ajung fără conexiune. Trăiască Google Maps, semnalul GPS, Waze şi Booking.com!

E drept, smartphone-ul şi Internetul ne pun şi în situații penibile în vacanțe. Oh, de câte ori nu am mers cu nasul în telefon ca un căutător de aur în speranța că voi prinde un pic de semnal WiFi pe lângă magazine, muzee, în aeroporturi ori hoteluri. De câte ori nu mi-am dat datele personale în diverse aplicații dubioase doar pentru un pic de Internet. Câte seri nu am pierdut în recepțiile pensiunilor ca să rezolv una alta pentru birou ori ca să le dau de veste celor dragi de acasă ca sunt bine. De câte ori nu m-am pierdut pentru că am rămas fără semnal şi deci fără harta electronică. Ne place sau nu să o recunoaştem, Internetul a devenit parte importantă din viața noastră, a călătorilor. Am visat de multe ori ca acea blestemată de parolă ori rețea la WiFi să nu-mi mai condiționeze accesul la informație în călătorii şi m-am bucurat mult când serviciile de Roaming s-au ieftinit.

Cu toate astea, smartphone-ul meu consumă mult şi oricum aş face, factura la telefonie mobilă după o vacanță poate să îmi dea palpitații. Veştile bune vin de la Vodafone care a lansat opțiunea „Bye-Bye, WiFi” cu care scăpăm de grija şi limitările rețelelor wireless şi putem să ne bucurăm de Internet nelimitat pe telefonul mobil oriunde am merge în țară ori străinătate. Campania promoțională a fost lansată în această vară pentru clienții care încheie sau reînnoiesc un abonament și își pot activa opțiunea „Bye-Bye, WiFi”.

Bye-Bye, WiFi!

Activează-ți opțiunea #ByeByeWiFi și beneficiezi de o experiență de internet 4G fără griji!

Opțiunea „Bye-Bye, WiFi” oferă trafic gratuit nelimitat de internet în țară și în străinătate, timp de două sau de trei luni, în funcție de tipul de contract, la achiziționarea sau reînnoirea abonamentelor Super Red, Red și Smart, precum și beneficii duble de date, voce și SMS în roaming.

Pentru abonamentele Super RED, opțiunea „Bye-Bye, WiFi” vine cu trafic nelimitat timp de trei luni de la activare pentru consumul de date efectuat pe teritoriul României, și timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de internet efectuat în Uniunea Europeana, Turcia, Albania, Elveția, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein și Norvegia. După această perioadă gratuită de trei luni, abonații vor plăti 5 euro pentru 5 GB suplimentari și își vor păstra și beneficiile duble în roaming.

Pentru abonamentele RED, la activarea opțiunii „Bye-Bye, WiFi”, clienții primesc gratuit, în primele trei luni, trafic nelimitat, precum și minute și date duble în roaming. După perioada de trei luni, abonații vor plăti 3 euro pentru 2GB suplimentari și își vor păstra și beneficiile duble în roaming.

Pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiază gratuit, în primele două luni, de trafic nelimitat în România, iar după această perioadă vor plăti 3 euro pentru 2 GB suplimentari de trafic de date.

De asemenea, utilizatorii beneficiaza și de o varietate de smartphone-uri performante la prețul de zero euro cu abonamentele din ofertă. Mai multe informații despre „Bye-Bye, WiFi” sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/byebyewifi.

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.