Black Friday 2013 în turism

Văzând că marile magazine online au început agitația de Black Friday cu o săptămână mai devreme decât era planificat (în ultima vineri din luna noiembrie), noi am luat la puricat și site-urile agențiilor și companiilor aeriene ca să vedem cu ce oferte se prezintă. Anul trecut am fost destul de dezamăgite de numărul mic de reduceri pentru călători dar sperăm ca anul acesta lucrurile să stea mai bine. După atâtea conferințe și cursuri în 2013 despre importanța online-ului în turism, ne așteptăm la progrese din partea companiilor. Până acum, lista cuprinde în mare parte oferte de early booking pentru vacanțe ce vor avea loc în anul următor, în vară. Am putea spune deci că ofertele nu sunt speciale de Black Friday ci normale pentru perioada aceasta a anului.

Vom face update-uri listei de mai jos astăzi și o vom completa iarăși săptămâna viitoare, când va veni marele Black Friday.

  • Da, în anul 2013, în era online-ului și a rezervărilor pe Internet, încă mai există astfel de specimene de oferte. By Malta Travel. Așa nu!
  • Agenția Paradis a băgat azi tot litoralul românesc la reducere. Suntem curioase dacă își rezervă cineva vacanța la Mamaia de acum pentru la vară.
  • Continental Hotels și-a pregătit frumos, elegant și din timp, așa cum îi șade bine unui lanț hotelier de rangul său, oferta pentru 29 noiembrie:  30% reducere și free-upgrade pentru perioada 1 decembrie 2013 – 1 martie 2014.
  • Pe vola.ro și tripsta.ro  încă nu a apărut nimic. Suntem curioase dacă cei trei mari jucători fac vreo reducere, având în vedere faptul că nicio companie aeriană nu a anunțat nimic până acum în sensul ăsta.
    • later edit: BlueAir are reduceri. Vezi mai jos.
  • Agenția Kusadasi nu are o listă de oferte ci anunță că face reducere de 50% la toate vacanțele cu charter și 25%  la cele individuale.
  • Turist Center are Black Happy Friday și oferte pentru litoralul românesc, Băile Felix și Stâna de Vale. Un sejur de 6 nopți în Mamaia, de pe 1 până pe 6 iunie costă 211 lei.
  • Pe site-ul Paravion sunt vreo 9 46 pagini cu oferte pentru Black Friday așa că intrați pe site cu cardul pregătit pentru că sunt multe destinații care or să vă facă cu ochiul. Prețurile pornesc de la 313 euro pentru sejururi cu avionul.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.