Bagaj de mână de la National Geographic Bags

Unul din secretele noastre în ceea ce priveşte plimbările prin lume cu un preţ redus stă în cumpărarea biletelor de avion low cost şi cu mult timp înainte. În plus, pentru călătoriile scurte de până într-o săptămână, mergem cu un bagaj mic, de mână pentru a scuti din cheltuielile pentru bagaj de cală. În sensul acesta, trebuie tot timpul să ne organizăm foarte bine geanta în aşa fel încât să nu depăşească limitele impuse de către companiile aeriene.

Pentru cei ca noi, care călătoresc pentru câteva zile şi nu au nevoie de un bagaj mare dar de o bună calitate, National Geographic Bags a creat o valiză destul de încăpătoare pentru haine şi accesorii personale, dar destul de mică încât să poată fi acceptată ca bagaj de mână. Astfel, în valiza „On Board Roller” încap şi lucrurile personale cât şi un aparat foto, diverse accesorii utile în călătorii şi un laptop de maxim 15,4″.

Accesoriile, mai ales cele mărunte, pot fi puse în ordine şi în siguranţă în buzunarele interioare. Compartimentul pentru laptop este detaşabil, permiţând poziţionarea acestuia în diferite locuri în geantă. În partea frontală se găsesc mai multe buzunare, inclusiv unul special pentru electronice. Sistemul de trolley este inclus în geanta care are în total o greutate de 3,7 kg.

Calitatea şi design-ul sunt fără cusur şi vă spun asta pentru că le-am testat. Materialul este bumbac organic tratat pentru a fi impermeabil, iar insert-urile din piele dau un aspect elegant care pun în valoare stilul personal. Mai multe detalii despre genţile National Geographic găsiţi aici.

 

Narcisa
bestvalue.eu

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.