Cel puțin un zbor pe zi către Statele Unite (P)

Dacă până acum avea doar 5 zboruri pe săptămână spre Chicago și 26 de zboruri directe în total spre America de Nord, începând cu luna mai 2014, Austrian Airlines va zbura în fiecare zi spre cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii și al doilea cel mai mare aeroport din lume. Suplimentarea numărului de zboruri a venit ca o necesitate în urma cerințelor pasagerilor care au creat un grad de ocupare de peste 90% în vara anului 2013.

Mai mult de atât, din iulie 2014, compania va efectua și 5 zboruri pe săptămână către Newark, New Jersey – punct de legătură către alte orașe americane. Newark Liberty International Airport (EWR) este o destinație business importantă din zona metropolitană a New York-ului și deservește zonele industriale ale New Jersey-ului și Pennsylvania.

Tot din luna iulie, un Boeing 777 nou va zbura către Washington în fiecare zi. În total, Austrian Airlines va opera 12 zboruri săptămânale către New York și 33 zboruri directe din Viena către America de Nord.

Despre Boeing 777-200: pe 1 martie 2014, Austrian Airlines a semnat un contract de leasing pe o perioadă de 8 ani pentru încă un Boeing 777-200 construit în 1998 ce va zbura pentru compania austriacă din această vară. Avionul are scaune moderne și confortabile la clasa Economy (260 locuri), sistem de entertainment de ultimă generație (ecrane de 9 inch la Economy și 15 inch la Business) și scaune rabatabile pentru clasa Business (48 locuri). Cei care zboară la clasa Business vor putea folosi funcția de masaj a scaunelor și vor avea mai mult spațiu la picioare.

 Răsfăț pentru pasagerii Business Class

  • meniuri gourmet create de bucătari faimoși ce stau la dispoziția pasagerilor Business oricând pe parcursul zborului.
  • Original Viennesse Coffese House Service – zece tipuri de cafea austriacă și deserturi delicioase.
  • 6 lounge-uri noi pentru pasagerii care ajung la Austrian Star Alliance Terminal din Viena.

Planuri de viitor

  • asigurând un punct de legătură foarte important între Est și Vest, Austrian Airlines se va concentra foarte mult în următoarea perioadă pe Europa Centrală și de Est și pe Orientul Mijlociu.
  • hubul din Viena operează foarte multe transferuri iar compania austriacă oferă un timp minim de tranzit de 25 de minute pentru pasagerii săi.
  • servicii de înaltă calitate pentru pasagerii săi: mâncare delicioasă, scaune noi și confortabile și program de zbor convenabil.
  • mărirea flotei de avioane.

Despre companie: Austrian Airlines este cel mai mare transportator al Austriei și operează zboruri către 130 de destinații din lume. Compania face parte din Lufthansa Group, cea mai mare companie aeriană din Europa, și este membră Star Alliance. Click aici pentru mai multe informații.

 

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.