Astra Film Festival Sibiu 2011

Astra Film Festival 2011
Astra Film Festival 2011

Dacă vreți să faceți planuri pentru luna asta, țineți cont și de Astra Film Festival Sibiu 2011, unul dintre cele mai bune festivaluri de film documentar din Europa. Acesta va avea loc în perioada 25-30 octombrie 2011 la Sibiu și, în cadrul celei de-a 11-a ediţii ale sale, se vor proiecta 100 de documentare, din 30 de ţări.

În această ediție, o treime din program se bazează pe documentare românești, dintre care șase filme vor fi prezentate în premieră. Interesant este faptul că Astra Film Festival Sibiu este singurul loc din România unde se pot vedea documentarele românești produse în ultimii 2 ani. Lista completă a filmelor selectate este disponibilă pe site-ul festivalului www.astrafilm.ro.

În afara proiecţiilor de filme documentare, ediţia din acest an găzduieşte și expoziţii de fotografie, spectacole de muzică, workshop-uri şi, pentru prima dată, o serie de masterclass-uri cu invitaţi din elita producătorilor şi regizorilor de film documentar din lume.

Astra Film Festival este organizat de Muzeul Astra și Astra Film din Sibiu. Mai multe detalii despre festival găsiți pe site-ul oficial: www.astrafilm.ro.

Scena Muzeul Astra Sibiu

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe Facebook, Twitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

4 COMENTARII

  1. Din pacate nu sunt in tara si as dori sa stiu cum putem vedea filmele din cadrul festivalului online? Imi place foarte mult acest festival. Acum se desfasoara anual? Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.