6633 Arctic Ultra – Hai, Tibi!

Zilele acestea, la Cercul Polar e în plină desfășurare una dintre cele mai dure competiții din lume despre care am eu cunoștință: 6633 Arctic Ultra. Iar noi, românii, avem acolo un reprezentant, pe Tibi Ușeriu, câștigătorul de anul trecut al acestui concurs.

Acum, în a 5-a zi de concurs, este în fruntea clasamentului, cu mult înaintea celorlaltor competitori, deși are degerături și e destul de epuizat pentru că nu a reușit să doarmă din cauza frigului. Mai are de parcurs mai bine de 300 de kilometri, din cei 566 cât are traseul în total și de pe pagina lui de facebook am aflat că ajung la el toate mesajele de încurajare și că toate gândurile bune îndreptate către el îi dau forță să meargă mai departe, până la capăt. Să câștige 6633 Arctic Ultra – un interviu după victoria din 2016 puteți citi aici.

Ne place când români de-ai noștri duc România pe primele locuri ale podiumurilor, când fac să se vorbească de bine despre noi, când jurnalele de știri se deschid cu materiale despre acțiuni demne de laudă ale românilor. Chiar dacă noi, cei de acasă, nu avem niciun merit și nu ne putem însuși nici măcar un gram din succesul oamenilor ăstora, nu ne lasă indiferenți victoriile lor personale, mai ales că ei sunt scândurile cu care se contruiește puntea care ne permite nouă să ieșim în lume mai demni ca nație, să ne bucurăm că străinii care aud că suntem din România nu au auzit doar de Ceaușescu.

Povestea incredibilă a lui Tibi Ușeriu o puteți afla chiar de la el, din autobiografia lui – 27 de pași – lansată de curând și pe care o găsiți la Cărturești. Mărturiile lui sunt la fel de dure precum e competiția la care participă chiar în acest moment. Cumpărați-o, citiți-o dar înainte de asta, haideți să îi trimitem lui Tibi toată energia noastră pozitivă, toate gândurile bune, să-l încurajăm și să meargă până la capăt! Lăsați-le într-un comentariu și noi ne vom asigura că ajung la Tibi!

Tibi, suntem cu toții cu gândul la tine zilele astea, te urmărim și așteptăm cu sufletul la gură vești bune în fiecare zi. 

©Sursă featured photo: http://www.nasul.tv

____________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.