Plecăm la drum – ParAndalucia cu Paravion.ro

flamenco sevilia andalucia spania
flamenco sevilia andalucia spania

TravelGirls pleacă într-o călătorie frumoasă și focoasă în sudul Spaniei, în locul în care s-a născut flamenco. E vorba despre Andalucia, sau mai bine zis ParAndalucia cu Paravion.ro. Vom avea parte de o aventură completă: citybreak-uri, plajă, drumeții, flamenco, fiesta, mâncare bună cum numai spaniolii știu să facă și o picătură de sangria. Sau mai multe.

Traseul prin ParAndalucia

Paravion.ro e partenerul nostru în călătoria aceasta prin ParAndalucia. Împreună, vom spune povestea a ceea ce înseamnă sudul Spaniei: vin roșu, fiesta cu flamenco și sangre caliente. Începem din Malaga pe care abia așteptăm s-o vedem la ceas de seară și continuăm spre Granada, Cordoba și Sevilla. Între timp, vom cunoaște localnici, vom vizita locuri mai mult sau mai puțin cunoscute și vom încerca să intrăm cât mai mult în ritmul oamenilor de acolo.

Continuăm plimbarea noastră spre Jerez de la Frontera unde facem un mic popas pentru o fiesta și pornim apoi spre Cadiz și Ronda, unde ne-am rezervat o cazare cu cea mai frumoasă priveliște din zonă. Abia așteptăm s-o vedem. Deși avem un plan, ne vom lăsa purtate și de drum pentru că ne place să fim surprinse. Și suntem sigure că toate surprizele vor fi plăcute.

Toamna în Spania

Nu e prima dată când TravelGirls ajunge în Spania și nici nu avem prejudecăți despre spanioli. În fiecare an, în octombrie, am gustat câte o bucățică din ceea ce înseamnă partea mai fierbinte a Europei. Mai întâi a fost un citybreak prelungit în Barcelona care a coincis și cu momentul în care m-am îndrăgostit de țara asta. A urmat apoi Girona și Figueres – casa geniului Dali. În anul următor a venit rândul Madridului care mi-a plăcut la nebunie mai ales pentru combinația perfectă între urban și căldura specifică Spaniei. Toledo n-a fost chiar pe gustul meu, poate din cauză că e mult prea turistic dar nordul țării, Asturia, e locul în care am zis pentru prima dată că m-aș muta definitiv.

Live blogging

Acum e rândul sudului, ParAndalucia, provincia cu cea mai mare influență maură din Spania. Va fi o săptămână plină cu siguranță și, sperăm noi, o săptămână caldă. Dacă gradele din termometru nu vor ține cu noi, deși ultima dată când am fost în octombrie în Spania am făcut plajă, cu siguranță ne va încălzi bucuria de a fi acolo și sangre caliente al localnicilor. Fiți alături de noi în călătoria aceasta prin ParAndalucia cu Paravion.ro și urmăriți poveștile de pe TravelGirls.ro, fotografiile de pe pagina noastră de Facebook și update-urile de pe Twitter. Avem un htag special pentru asta: #ParAndalucia. Și câteva surprize!

Vamos!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Narcisa
bestvalue.eu

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.