O insulă fără limite – VIDEO

Ai crede ca posibilităţile îţi sunt numărate pe o insulă ce are doar 64 de kilometri lungime si vreo 30 de kilometri lăţime. Te gândeşti probabil că dacă îţi pui mintea, faci un tur complet într-o zi cu maşina şi apoi leneveşti plictisită pe plajă timp de o săptămână. Lucrurile nu stau deloc aşa în Corfu însă. Numai cât mă gândesc la numărul imens de plaje, satele și tavernele grecești, orașul vechi sau munții care abia așteaptă să fie urcați și îmi imaginez că mi-ar trebui o viață ca să văd tot. De insulițele din jur nici nu mai vorbesc.

Citește și:  Vacanța de vară în Corfu – ghid practic

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa

Narcisa

De peste șase ani scriu despre călătorii pe TravelGirls.ro, călătoresc și lucrez în Comunicare în turism numai pentru proiecte care-mi plac. Sunt dependentă de ieșirile din oraș, îmi place confortul unei cazări cu o priveliște bună dar și cerul înstelat ce se vede din ușa cortului. Plec oricând de acasă pentru munți, mâncare, snorkeling, sate ori case de oaspeți și îmi place la nebunie Instagram.
Narcisa
bestvalue.eu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.