TravelGirls.ro intră la apă

TravelGirls intra la apa
TravelGirls intra la apa

Deși suntem amandouă născute și crescute pe malul Dunării, eu n-am fost niciodată o mare fană a înotatului sau a mersului cu barca. M-aș bălăci ore întregi dar trebuie să recunosc că mi-e cam frică de apele învolburate și de momentul în care picioarele nu mai ating pământul. Dar cum încerc să-mi depășesc temerile și profit de orice motiv ca să călătoresc, nu refuz nicio ocazie de a face un pas înainte în relația mea cu apa.

Cu vesta de salvare bine prinsă de mine, anul trecut îmi consolidam relația cu Dunărea făcând o croazieră prin Cazanele Mari. Stâncile abrupte, peșterile Veterani și Punicova, vremea bună și satisfacția descoperirii unui loc frumos m-au făcut să uit de frica de a fi într-o barcă cu motor.

Anul ăsta m-am urcat pentru prima dată într-o barcă pescărească pentru care trebuie să dai serios la rame ca să traversezi Dunărea și să ajungi într-un loc mai puțin știut al Deltei. Numai eu am știut cât de strâns m-am agățat de marginile bărcii și cum speram să nu apară vreun vapor care să facă valuri. Am ajuns însă cu bine și am realizat că de fapt n-a fost așa rău cum credeam.

Peste foarte puțin timp m-am aventurat la o plimbare cu barca în Gorges du Verdon din Provence, despre care se spune că este cel mai frumos canion din Europa. Cu emoții, n-am avut curajul să cobor pentru o baie în cea mai frumoasă apă pe care am văzut-o vreodată și regret asta.

Azi voi avea parte de o altă premieră: urc pentru prima dată într-un caiac. Sper să stau mai mult în caiac decât în apă și am încredere că cei de la Aventuria mă vor învăța ce și cum trebuie să fac, așa cum au făcut-o și la teambuilding-ul bloggerilor. Ei sunt specialiști în echipamente pentru activități outdoor și au tot ce trebuie pentru asta. Mai mult de atât, au soluții pentru transportarea echipamentelor așa că astăzi plec cu caiacul pe mașină.

Când ai alături pe cineva experimentat, frica parcă nu mai e așa o problemă așa că plec la drum cu chef de învățat lucruri noi și (cât mai puțină) bălăceală. Abia aștept să văd cum va fi! Până mă întorc, fiți cu ochii pe pagina noastră Facebook!

 _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.