[VIDEO] De ce India nu poate fi bifată

Așa cum într-un video de 3 minute nu poate fi nici arătată, nici explicată o țară precum India, nici o călătorie de o săptămână nu e de ajuns pentru a spune cu convingere că ai vizitat India. Da, poate că ai trecut pe acolo și în mare parte din timp ai stat cu gura deschisă, șocat de ce vezi dar cu siguranță India nu e o țară pe care poți s-o „bifezi” de pe lista ta după o excursie de câteva zile. Ce poți însă obține însă în aceste câteva zile este dorința de a te întoarce.

Citește și: Și, cum a fost în India?

Reguli de circulație în India

Acest articol face parte din seria de articole despre călătoria în India pe care am organizat-o alături de Explore Travel și în care am fost alături de cititorii noștri. Photo cu Sony Alpha 5100 oferit de Sony România.

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Narcisa

De peste șase ani scriu despre călătorii pe TravelGirls.ro, călătoresc și lucrez în Comunicare în turism numai pentru proiecte care-mi plac. Sunt dependentă de ieșirile din oraș, îmi place confortul unei cazări cu o priveliște bună dar și cerul înstelat ce se vede din ușa cortului. Plec oricând de acasă pentru munți, mâncare, snorkeling, sate ori case de oaspeți și îmi place la nebunie Instagram.
Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.