Cum să-ţi începi călătoria cu dreptul

Cum sa pornesti la drum cu dreptul
Cum sa pornesti la drum cu dreptul

Ai văzut câteva fotografii fabuloase dintr-o destinaţie superbă sau ţi-au recomandat prietenii că trebuie să mergi acolo, ai făcut ceva cercetare despre locul respectiv, ţi-ai şi luat câteva zile libere şi gata, vrei să pleci într-o călătorie. Cauţi biletele de avion, preţul îţi convine. Cauţi şi cazarea, găseşti ceva interesant şi convenabil exact în aceeaşi perioadă. Faci calculele, descoperi că astrele îţi surâd şi deja observi cum următoarea ta călătorie se conturează frumos. Care este însă primul pas?

E foarte important ca biletele de avion să fie prima ta achiziţie atunci când planifici o călătorie cu avionul. Asta pentru că preţurile biletelor de avion se schimbă de la o zi la alta, ba chiar de la o oră la alta.  Astfel, trebuie să ai tot timpul la îndemână cardul pentru a putea rezerva şi plăti biletele în momentul în care prinzi preţul cel mai bun. Pentru asta, trebuie să te asiguri că site-ul pe care faci plata este securizat şi că nu există nicio şansă ca banii tăi să ajungă în altă parte sau, mai rău, ca datele cardului tău să fie folosite în scopuri mai puţin nobile.

Pentru a se asigura că orice plată este analizată şi verificată până în cele mai mici detalii, Paravion.ro foloseşte 45 de filtre de siguranţă a tranzacţiilor, filtre dezvoltate de către PayU. Astfel, confidenţialitatea datelor înscrise pe cardurile turiştilor este garantată. Cea mai bună dovadă în acest sens este faptul că în 2011, Paravion.ro a înregistrat peste 80 000 de rezervări 100% sigure. Mai mult de atât, din 2005 şi până acum, platforma online Paravion.ro nu a înregistrat niciun caz de fraudă.

Parcă pleci altfel la drum ştiind că ţi-ai luat biletele de avion dintr-un atât de securizat şi cu o reputaţie atât de bună, nu? Iar când porneşti cu dreptul, nici n-ai cum  să continui altfel. După ce ai rezervat şi plătit bilete de avion, le primeşti pe email şi deja poţi să faci rezevarea pentru cazare. Şi acolo trebuie să fii cu ochii în patru, să plăteşti doar pe site-urile cunoscute şi să te asiguri că elementele de siguranţă sunt prezente.

Tot ce-ţi mai rămâne de făcut este să-ţi faci lista lucrurilor de văzut şi făcut în călătoria ta şi să te bucuri de experienţa minunată ce te aşteaptă. Şi va fi minunată cu siguranţă!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe Facebook, Twitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

  1. Daca folosesti numai site-uri cunoscute si iti iei toate masurile de siguranta (inrolarea cardului in 3D Secure e una din ele), nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Oricum, foarte tare faza ca cei de la paravion n-au avut niciun caz de frauda pana acum. O fi pe bune?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.