Cum să-ţi găseşti cele mai convenabile hoteluri?

CheapHotels
CheapHotels

Prima amintire pe care o am legată de un hotel e din clasa a 2-a sau a 3-a, atunci când am fost într-o excursie în Sinaia. Îmi amintesc și acum lumina și mirosul plăcut din camere dar mai ales îmi amintesc că a fost scump. Dacă erau vremuri când prețul pentru cazarea la hotel îți marca anii copilăriei, acum lucrurile s-au mai schimbat.

Dacă îţi doreşti să călătoreşti cât mai mult dar bugetul nu-ţi permite, trebuie să cauţi cele mai ieftine soluţii şi să îţi planifici foarte bine călătoria. Un itinerar bine făcut din timp te va scuti de multe cheltuieli ascunse. Reducerile pentru rezervările făcute din timp sunt considerabile iar dacă stai cu ochii pe site-urile cu cele mai bune oferte, poţi să călătoreşti foarte ieftin.

Cheap Hotels1

Este foarte clar că principalele cheltuieli pentru o călătorie sunt transportul şi cazarea. Dacă pentru zboruri ieftine există companiile low-cost, ei bine şi pentru cazare există site-uri care doar cu asta se ocupă: oferte cât mai convenabile pentru hoteluri, hosteluri, apartamente şi viluţe. Cheap Hotels este un motor de căutare cu ajutorul căruia poţi găsi rapid cazare ieftină şi bilete de avion la un preţ decent, indiferent că pleci în vacanţă sau într-o călătorie de afaceri.

Ce mi se pare interesant la Cheap Hotels este că le găseşti pe toate la un loc şi poţi să-ţi organizezi întreaga călătorie pe un singur site, fără să îţi prinzi urechile în câteva zeci de linkuri. Indiferent de destinaţie, ai acces la toate tipurile de cazări şi bilete de avion. Trebuie doar să te hotărăști asupra destinației și a perioadei, restul face motorul de căutare pentru tine. În plus, tot acolo găsești, pe lângă cazări și bilete de avion ieftine, și cele mai bune oferte ale companiilor aeriene, ponturi referitoare la diverse destinații, ghiduri turistice și review-uri pentru hoteluri.

Cheap Hotels

Trebuie însă să recunosc un lucru. Trebuie să-ți spun cum mi-a câștigat mie atenția Cheap Hotels. Înainte să încerc motorul de căutare și să văd prețurile, am văzut harta de pe prima pagină și mesajul Click on the map where you would like to find cheap hotels. Mi-am amintit pe loc de felul în care obișnuiam să aleg destinațiile viitoare cu Maria. Mereu ne ziceam Uite harta! Închide ochii, pune degetul și acolo mergem!

Acest articol participă la concursul organizat de Blogal Initiative iar premiul este o excursie în Amsterdam. Și cum până acum am văzut Amsterdamul doar iarna și cu bani foarte puțini, tare mi-ar plăcea să-l văd și înverzit. Poți să mă ajuți cu un Like, Tweet, Share sau comentariu iar eu promit că mă voi întoarce cu ponturi noi. Mulțumesc!

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe Facebook, Twitter și abonează-te prin RSS la articole.

 

Narcisa
bestvalue.eu

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.