5 lucruri de luat cu tine în vacanţă

Fie că mergi la munte, la plajă ori la picnic, într-o după-amiază însorită, ai nevoie de câteva lucruri care să îţi facă şederea mai confortabilă. Îţi prezentăm aşadar 5 lucruri pe care nu trebuie să le uiţi acasă atunci când pleci în vacanţă.

___________________________________________________________________

1. Dacă ai de parcurs un drum lung cu maşina ori cu trenul – şi nu ţi-ai cumpărat bilet pentru vagonul de dormit – sau zbori spre o destinaţie exotică şi vei petrece destule ore  în avion, ia cu tine o pernă de voiaj gonflabilă. Fie că o preferi roşie ori albastră, te va scuti de dureri de gât şi vei avea o călătorie confortabilă. Când nu e folosită, se pastrează într-o husă de catifea sau în cutia de carton în care vine ambalată.

2. Se anunţă o zi călduroasă de vară şi ai chef să te întâlneşti cu fetele la o şuetă însă nu poţi pleca prea departe de casă. Ce-ar fi să mergi la picnic, în parc, pe faleză ori la pădure? Pe lângă sendvişuri, prăjituri şi limonadă, ai nevoie de şerveţele, tacâmuri, farfurii şi pahare. Şi dacă toate astea vin la pachet cu un rucsac chic şi practic, nu-ţi rămâne decât să-ţi iei 3 prieteni, pătura  şi să te bucuri de vremea frumoasă.

3. Răsăritul pe plajă e un „must do” atunci când eşti la mare. Însă pentru a prinde cele mai bune cadre pentru fotografiile tale trebuie să te trezeşti cu noaptea-n cap ori să te chinui să nu adormi dacă ai dănţuit toată noaptea în club. O cafea bună te va ajuta cu siguranţă să ţii ochii deschişi. Ia-o cu tine într-un termos şi savureaz-o din una dintre cele 2 căni cu capac care vor păstra conţinutul fierbinte. Iar dacă peste zi ai chef de un suc rece, atât termosul cât şi cănile vor împiedica lichidul să se încălzească.

4. Dacă mergi la munte ori fugi departe de lumea dezlănţuită, într-un loc unde nu ai acces la o priză, vei avea nevoie la un moment dat de un încărcător pentru gadgeturile tale: Ipod, PDA, Radio, Mp4, cameră digitală ori telefonul mobil. Ei bine, pentru astfel de situaţii ar fi bine să ai în bagaj un încărcător solar. Pentru încărcarea prin lumina solară, se deschide încărcătorul şi se îndreaptă către soare.  Un led roşu se va aprinde, iar acesta se va schimba pe culoarea galbenă atunci când bateria este complet încărcată. Mai mult decât atât, telefoanele mobile pot fi încărcate în timp ce încărcătorul se încarcă de la soare.

5. Îţi place muzica şi ai sculta radioul preferat zi şi noapte. În plus, atunci când eşti plecată în străinatate, de exemplu, îţi place să fii la curent cu noutăţile locale. Cum însă eşti mai toată ziua pe drumuri: la plajă, la muzee ori baţi străzile la picior, ai nevoi de un radio portabil care să se încarce singur, fără baterii. Ei bine, dispozitivul se încarcă de la soare aşa că nu va mai trebui să-ţi baţi capul cu bateriile ori cu încărcătoare şi prize.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe Facebook, Twitter și abonează-te prin RSS la articole.

 

Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.