10 idei de cadouri pentru o travelgirl

Cauţi un cadou pentru o prietenă care călătoreşte mult? Îţi ofer 10 idei de cadouri pentru călători care îi pot face drumul mai uşor, mai confortabil şi memorabil.

1. Trusă de prim ajutor

Fie că este o împătimită a traseelor montane sau doar a citybreak-urilor, prietena ta are nevoie de o trusă de prim ajutor în bagaj care să fie uşoară, mică dar să conţină obiectele şi produsele necesare în caz de urgenţă. Găsești câteva bune aici.

2. O husă impermeabilă

Atunci când e pe drumuri, ploaia şi ninsoarea pot deveni o problemă destul de mare pentru bagajul sau accesoriile prietenei tale aşa că o cutie impermeabilă pentru telefon, apartul foto compact, chibrituri sau acte este o idee excelentă de cadou. De unde cumperi: huse impermeabile

3. Jurnal de călătorie rezistent la apă

Orice călător are nevoie de un carneţel pentru a-şi lua notiţe sau pentru a-şi scrie impresiile la faţa locului.  Un jurnal care să fie şi rezistent la apă este o idee numai bună de cadou pentru călătorii aventuroși. De unde cumperi: aici

4. Aparat foto subacvatic

Un aparat foto rezistent la apă este o idee foarte bună de cadou. Eu am folosit o perioadă un Olympus care este rezistent la şoc de la o înalţime de 1,5m şi face fotografii sub apă la adâncimi de 3m. Aparatele rezistente la apă, îngheţ şi şocuri sunt construite pentru un stil de viaţă activ dar fac şi fotografii bune. Vezi câteva aici: aparate foto rezistente la apă

5. Obiecte pentru încălzit

Dacă prietena ta preferă activităţile în aer liber, atunci cu siguranţă s-a lovit de problema mâinilor şi picioarelor îngheţate. Fă-i o surpriză și i-ai o pernuță călduroasă pentru mâini. Sigur va aprecia!

6. Un rucsac solar

Oricine a păţit măcar o dată să rămână fără baterie la telefon sau mp3 player atunci când a plecat într-o călătorie. Rucsacul acesta are un panoul solar integrat care încarcă acumulatorii de fiecare dată când soarele străluceşte şi este dotat cu adaptoare pentru telefoanele mobile, cablu de încărcare auto şi un adaptor USB pentru priză.

7. Set de supravieţuire

Pentru cele care sunt la începătul aventurii în jurul lumii, un set de supravieţuire este o idee foarte bună de cadou. Gentuţa cântăreşte puțin, este compactă şi conţine de obicei un binoclu, o busola, un poncho, un briceag si o lanternă.

8. Set de recipiente de călătorie

Chiar dacă pleacă la drum cu rucsacul în spate sau trebuie să zboare cu avionul, bagajul trebuie să fie cât mai uşor şi mai organizat. Un set de 6 recipiente de plastic transparente este perfect pentru cosmetice pentru că ocupă puţin spaţiu şi nu depăşeşte limitele impuse de către aeroporturi.

9. Geantă de călătorii

Atunci când plecăm la drum, alegem genţi care să fie comod de purtat dar, cel mai important, să nu cadă pradă hoţilor. Îi poţi cumpăra prietenei tale o borsetă pe care o poate purta la gât şi se poate ascunde  uşor sub haine sau una pe care o poate purta în jurul taliei. În acest tip de geantă poţi pune lucrurile de valoare pe care trebuie să le ai tot timpul asupra ta, în siguranţă: actele, cardurile, banii, documentele de călătorie etc.

10. Cosmetice bio sau dermatocosmetice

În ceea ce priveste cosmeticele, îţi recomandăm să-i cumperi prietenei tale ceva care să-i fie atât necesar dar şi de calitate. Nu uita ca ele nu trebuie să fie nici prea mari şi nici prea grele. Poţi alege produse bio sau dermatocosmetice pentru şi după plajă, balsamuri pentru buze sau nelipsitele serveţele demachiante. Noi folosim Ivatherm.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne peFacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.