Colindăm România din nou. Toată iarna

Ca în fiecare an, în iarna aceasta reluăm campania Colindăm România, o campanie marca TravelGirls.ro pe care o derulăm începând din decembrie până anul viitor în februarie. În tot acest timp, călătorim și descoperim locuri noi, tradiții, mâncăruri și cazări faine din România și impărtășim toate aceste experiențe și informații cu voi, cei peste 50 000 de mii de cititori dornici de călătorii care ne urmăriți în fiecare lună. Dacă după aceste trei luni în care ne vom concentra asupra țării noastre vom convinge măcar câteva persoane în plus de faptul că România e frumoasă și merită descoperită cu fiecare ocazie, misiunea noastră va fi îndeplinită.

Unde mergem

Începem luna decembrie cu pieţele de Crăciun din Sibiu și Brașov și continuăm să explorăm satele din Transilvania. Avem ce face acolo cu siguranţă! Urmează să luăm iar la bani mărunţi și judeţul Buzău, de data asta în varianta albită de zapadă. Dacă pentru călătoriile în afara ţării planificăm totul dinainte, în România lucrurile stau mai simplu. La orice sfârșit de săptămână ne putem urca în mașinã în căutarea unui nou. Ideile ne vin ușor, asta e sigur.

Colindam Romania

Ce căutăm

În aceste trei luni vom colinda ţara în căutarea acelor locuri în care tradiţiile încă se păstrează, unde vilele roz încă nu sunt mai multe la număr decât casele românești, căutăm mâncare făcută cu suflet și reţete românești pe care încă nu le-am descoperit la bunicile noastre, căutăm povești și unităţi de cazare făcute cu un scop mai măreţ decât acela de a oferi un pat pe bani. Pe scurt, în această perioadă căutăm România de care suntem îndrăgostite, România în care merită să ne facem concediile.

ski romania februarie1

Colindă România și tu!

Pentru că suntem sigure că și voi aveţi povești memorabile despre această Românie frumoasă, te invităm să colinzi alături de noi. Cum poţi face asta:
– recomandă-ne locuri faine din ţară iar noi încercăm să ajungem acolo, să le testăm și vom scrie despre ele. Ca să afle o ţară întreagă!
– de fiecare data când descoperi ceva românesc, tradiţional, gustos sau o poveste ce merită spusă, pune-o pe Facebook sau Instagram folosind tag-ul #ColindamRomania. Astfel, oricine va da click pe acest tag, va afla că are motive să își petreacă vacanţa în ţară.
– dacă îţi place să scrii sau vrei s-o încerci pentru prima dată, intră în Gașca celor mai plimbăreţe fete din România și scrie un articol despre locurile și poveștile tale preferate din ţară iar noi ţi-l publicăm pe prima pagină TravelGirls.ro.

Am pregătit și câteva surprize pentru tine pe care le vom dezvălui în curând. Indiciu: o dată la două săptămâni vom oferi câte un premiu de la Books Express celor care colindă România alături de noi. În plus, vom avea și premii speciale de la Sony România numai bune de luat în bagaj în fiecare călătorie. Staţi pe aproape ca să aflaţi noutăţi!

În iarna aceasta Colindăm România!

********
Acest articol face parte din campania Colindăm România, o campanie anuală marca TravelGirls.ro. Click aici ca să afli de ce România merită să fie destinaţia concediilor tale.

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.