TravelGirls.ro după 3 ani

Ziua Copilului înseamnă pentru noi foarte mult. 1 iunie e ziua în care am lansat împreună, în urmă cu trei ani, TravelGirls.ro – un proiect de suflet foarte drag cu ajutorul căruia am învățat să fim iar copii. Chiar dacă muncim foarte mult zilnic pentru ca el să vă ofere inspirație și informații utile pentru călătoriile voastre, tot acest efort este recompensat cu vârf și îndesat de cuvintele voastre frumoase. Ne bucurăm ca niște copii atunci când aflăm că v-ați printat anumite articole și ați plecat cu ele la drum sau atunci când ne scrieți că ați ales să călătoriți mai mult și mai bine datorită nouă. Vă mulțumim pentru asta!

Cum a fost al treilea an

Cu un nou look, îmbunătățiri tehnice și articole mai bune, al treilea an de TravelGirls.ro a fost mai pe placul nostru. Așa cum am promis cu un an în urmă, am început să acordăm mai multă atenție cititorilor, să scriem mai bine, să vă oferim mai multe informații utile și să ne alegem partenerii cu mai multă grijă. Toate aceste lucruri au avut un efect bun și vrem s-o ținem tot așa. Le mulțumim și celor peste 10 000 de fani de pe Facebook! Tot de vreun an încoace am început să facem mai multe filmări pentru Vacanță ca-n filme. Și că tot veni vorba, Subscribe to our Youtube Channel! De asemenea, v-am ținut la curent cu plimbările noastre în timp real prin intermediul pozelor de pe Instagram și intenționăm să ne ținem de obiceiul ăsta.

Care au fost cele mai citite articole în al treilea an

Ce urmează

Avem planuri multe și mărețe în ceea ce ne privește pe noi și pe voi. Călătoriile noastre vor fi mai mult despre experiențe și despre amintiri și mai puțin despre bife. Vă pregătim câteva călătorii memorabile alături de noi, dacă vreți să ne însoțiți, bineînțeles. Punem la cale călătorii prin Asia Centrală, prin Europa, Africa, scufundări, tururi cu motocicleta dar și multă relaxare și mâncare bună. Despre toate astea vom povesti pe TravelGirls.ro în următorul an.

Intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România

După trei ani, am hotărât să ne împrietenim mai bine cu voi, cele care ne citiți și să ne mărim echipa. Vrem să adunăm cea mai mare comunitate de fete plimbărețe pe TravelGirls.ro și să povestim împreună despre starea de bine din călătorii. Haideți să arătăm lumii că se poate să mergem în mai mult de un concediu pe an și că se poate să facem mai mult decât bife pe o hartă. Haideți să arătăm lumii că oricine poate urca un munte, oricine poate face scufundări, oricine merge pe două roți, oricine poate să se aventureze într-o experiență de neuitat. Dragi plimbărețe, haideți să arătăm lumii că se poate să ne îndeplinim dorința de a călători fără să cheltuim o avere. Vă invităm așadar să ne trimiteți poveștile voastre din călătorii, sfaturile și fotografiile pe email contact@travelgirls.ro. Vă vom ajuta cu editarea și apoi vă vom publica povestea pe TravelGirls.ro.

Citește aici celelalte articole primite de la cititoarele noastre.

Dacă încă nu ai curaj să scrii despre experiențele tale, urmărește-ne îndeaproape. Înscrie-te în Gașca celor mai plimbărețe fete din România completând formularul de mai jos și vei fi prima care va primi noutăți, sfaturi și concursuri special pregătite pentru cele înscrise. Nu-ți face griji, nu te vom spama zilnic cu emailuri și nici nu vei primi reclame de la partenerii noștri. Îți vom trimite câte un email doar atunci când vom avea ceva cu adevărat util și interesant pentru tine. Pe cuvânt de TravelGirl!

Intră în Gașca celor mai plimbărețe fete!

Părerea ta contează

Îți mulțumim că ai fost alături de noi și sperăm să ne cunoaștem mai bine în viitor. De asemenea, sperăm că TravelGirls.ro este sursa ta de inspirație și de sfaturi utile pentru călătorii. Ne-ar prinde foarte bine să știm care e părerea ta, ce am făcut bine și ce-am putea îmbunătăți. Scrie-ne aici într-un comentariu, pe email (contact@travelgirls.ro) sau pe Facebook și vom încerca să punem în aplicare ideile tale.

Călătorii cu bine!

__________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

 

 

Narcisa
bestvalue.eu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.