TravelGirls.ro împlinește patru ani

Astăzi, pe 1 iunie 2015, se fac patru (4!) ani de când TravelGirls.ro este online. Pentru noi, se împlinesc de fapt vreo patru ani și jumătate pentru că munca a început cu câteva luni înainte de a da click pe butonul „Publish”. În toţi acești patru ani, blogul nostru a crescut mare-mare și pe lângă el au crescut frumos proiecte, relaţii cu oameni interesanţi, s-au legat prietenii, joburi, ne-am văzut și de viaţa noastră, am călătorit și am scris despre asta. Văzând numărul oamenilor care ne citesc și ne urmăresc (peste 60 de mii în fiecare lună), mesajele voastre și feedback-ul primit, nu putem decât să credem că facem o treabă bună. Cea mai mare satisfacţie o avem atunci când ne spuneţi că v-aţi găsit inspiraţia ori sfaturile utile pe TravelGirls.ro și aţi plecat într-o călătorie datorită nouă. Înseamnă că ne-am atins scopul: să vă inspirăm și să vă ajutăm să călătoriţi mai mult de o dată pe an. Pentru că se poate.

Cum a fost ultimul an

În ultimul an s-au schimbat multe, în bine, și ne-am ocupat mai mult de viaţa noastră decât de povești. Asta nu înseamnă că nu ne-am plimbat ci poate că am făcut-o mai mult ca nicicând. Am călătorit peste mări și ţări până în Asia dar și în Europa. Am luat România la bani mărunţi și pe lângă ideile de weekend și de vacanţe în ţară, am dezvoltat și lista cu unităţi de cazare de poveste din ţara noastră. Tot anul trecut am organizat cea de-a doua călătorie marca TravelGirls.ro împreună cu cititorii în India. A fost cel puţin memorabil.

Tot în acest ultim am am publicat mai multe videoclipuri pe canalul nostru Youtube și suntem chiar și mai active pe Instagram. De Facebook nici nu mai  spunem, sper că ne urmăriţi deja.

Cele mai citite articole din ultimul an

Cu urmează

Aniversarea de patru ani ne prinde pe fiecare dintre noi pe drumuri, așa cum îi stă bine unei TravelGirl (noroc cu tehnologiile mobile care ne permit să scriem de oriunde am fi) semn că anul va continua la fel de bine. Avem planuri mari și pentru cel de-al cincilea an: am pregătit deja a treia călătorie anuală cu cititorii în Maroc (mai avem doar câteva locuri llibere!) și am cumpărat biletele de avion pentru încă o tură în Thailanda. Mai sunt pe listă și altele, citybreak-uri în Europa, vacanţa mare în România și câteva ture pe munte. Vreme bună să fie!

Vă mulţumim mult că ne urmăriţi și că ne daţi la rândul vostru feedback și sfaturi. Dacă e ceva ce am putea schimba ori face mai bine, vă rugăm să ne scrieţi în comentarii, pe email ori pe reţelele sociale. Orice sugestie e bine venită.

La mulţi ani, TravelGirls.ro! Să ne crești mare!

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

5 COMENTARII

  1. Salut Narcisa ,ma numesc Lidia si locuiesc in Canada de foarte multi ani a-si vrea sa vizitez Tenerife pentru 3 luni {am inteles ca tu ai locuit mult timp in Tenerife} te rog frumos daca poti sa-mi scri cum pot sa-mi iau un studio s-au un apartament c-am la 300 -400 euro pe luna .Multumesc mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.