Despre TravelGirls.ro

Salut! Bine ai venit pe blogul nostru. Ne bucurăm că vrei să afli mai multe despre noi.

Noi suntem Narcisa și Loredana, autoarele acestui blog pe care l-am publicat în 2011 și pe care scriem despre experiențele noastre din călătorii. Nu-ți spunem din auzite ci numai din văzute, toate articolele scrise de noi sunt despre locuri pe care le-am văzut, experiențe pe care le-am trăit, servicii și produse pe care le-am testat.

Am lansat TravelGirls.ro pe 1 iunie 2011 iar după mai puțin de 1 an (în aprilie 2012), am câștigat premiul Roblogfest pentru cel mai popular blog de călătorii în 2012. În 2016 ELLE ne-a onorat cu premiul „Cel mai bun travel blog„.

Suntem gălățence, ne cunoaștem din copilărie, locuim în București și avem joburi mai mult sau mai puțin corporatiste. Dar asta nu ne împiedică pe niciuna dintre noi să evadăm aproape în fiecare weekend într-un loc frumos, fie că e un traseu pe munte, o plimbare într-un oraș din apropiere, un sat tradițional sau o mică leneveală la mare alături de familie ori prieteni.

În general ne plac cazările cu personalitate, cum sunt casele de oaspeți, pensiunile cu specific ori hotelurile de tip boutique dar putem să cărăm și un rucsac în spate atunci când stăm la cort. Ne place la nebunie să testăm mâncărurile locului și să scriem despre asta.

Despre ce scriem

Apariții media

Publicații precum ELLE România, Unica, Evenimentul Zilei, Femeia AlbaiulianulZiarul Unirea au publicat istorisirile noastre iar Tarom a inclus interviul luat nouă în revista Sky Lady ce a fost disponibilă pentru toți pasagerii săi timp de un sezon.

Interviu ELLE Blogging Awards 2016În 2013: Rubrică săptămânală la Emisiunea Ca pe Roate – Radio România Actualități.

ca pe roate

 

Au scris despre TravelGirls.ro

Am scris și pe

Parteneriate și colaborări

Oficii de Turism

Agenții de turism și ticketing

Companii aeriene

Hoteluri și pensiuni

Altele

Excursii cu cititorii

În 2013, împreună cu Explore Travel, am organizat o excursie de 4 zile cu 17 dintre cititorii noștri în Cappadocia, Turcia.

Vezi: Zbor peste Cappadocia cu TravelGirls
Vacanță ca-n filme: În zbor peste Cappadocia

20 de lucruri despre Cappadocia

În 2014, tot cu Explore Travel, am organizat o excursie de 8 zile în India.

Vezi: Golden Triangle: Hai în India cu TravelGirls!

Află mai multe

Dacă vrei să afli mai multe despre TravelGirls.ro, citește articolele scrise de Narcisa și articolele scrise de Loredana, sau scrie-ne la contact @ travelgirls.ro.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

36 COMENTARII

  1. Imi place cand vad oameni care stiu sa aprecieze timpul:) si nu il irosesc degeaba…ii careva dintre voi ghid de meseerie? as avea cateva intrebari daca se poate:)

  2. […] “Româneşte la Bran e despre Slow Travel. Despre nevoia unor călătorii în care să nu alergi după nicio bifă am mai scris. Şi despre cât de bine e să decoperi un loc fără să porţi după tine o hartă ori vreun ghid turistic pitit în rucsac am mai zis. Uneori asociez ideea de Slow Travel cu zilele de vacanţă când mergeam la bunici şi mă bucuram de lucrurile simple. De joaca din curte cu piscile şi câinii, de plimbările leneşe de pe uliţă, de cântecul cocoşului şi de secretele din bucătărie pe care mi le impărtăşea bunica. Am regăsit toate astea şi mai mult zilele trecute când am făcut must, am smotocit câinii casei şi am hrănit poneii cu zahăr, când am furat mere din copac şi am lenevit la soare ba într-o poiană ba în curtea cu iarbă crudă. Am văzut cum, ca prin magie, laptele proaspăt se transformă într-o brânză care-ţi scârţâie-n dinţi ori iar la ora mesei mi-am meşterit singură bulzul ăla la care îmi tot stătea gândul de ceva timp.” – Loredana si Narcisa, Travel Girls.  […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.