Despre TravelGirls.ro

Salut! Bine ai venit pe blogul nostru. Ne bucurăm că vrei să afli mai multe despre noi.

Noi suntem Narcisa și Loredana, autoarele acestui blog pe care l-am publicat în 2011 și pe care scriem despre experiențele noastre din călătorii. Nu-ți spunem din auzite ci numai din văzute, toate articolele scrise de noi sunt despre locuri pe care le-am văzut, experiențe pe care le-am trăit, servicii și produse pe care le-am testat.

Am lansat TravelGirls.ro pe 1 iunie 2011 iar după mai puțin de 1 an (în aprilie 2012), am câștigat premiul Roblogfest pentru cel mai popular blog de călătorii în 2012. În 2016 ELLE ne-a onorat cu premiul „Cel mai bun travel blog„.

Suntem gălățence, ne cunoaștem din copilărie, locuim în București și avem joburi mai mult sau mai puțin corporatiste. Dar asta nu ne împiedică pe niciuna dintre noi să evadăm aproape în fiecare weekend într-un loc frumos, fie că e un traseu pe munte, o plimbare într-un oraș din apropiere, un sat tradițional sau o mică leneveală la mare alături de familie ori prieteni.

În general ne plac cazările cu personalitate, cum sunt casele de oaspeți, pensiunile cu specific ori hotelurile de tip boutique dar putem să cărăm și un rucsac în spate atunci când stăm la cort. Ne place la nebunie să testăm mâncărurile locului și să scriem despre asta.

Despre ce scriem

Apariții media

Publicații precum ELLE România, Unica, Evenimentul Zilei, Femeia Albaiulianul, Ziarul Unirea au publicat istorisirile noastre iar Tarom a inclus interviul luat nouă în revista Sky Lady ce a fost disponibilă pentru toți pasagerii săi timp de un sezon. Interviu ELLE Blogging Awards 2016
În 2013: Rubrică săptămânală la Emisiunea Ca pe Roate – Radio România Actualități.

ca pe roate

 

Au scris despre TravelGirls.ro

Am scris și pe

 

Află mai multe

Dacă vrei să afli mai multe despre TravelGirls.ro, citește articolele scrise de Narcisa și articolele scrise de Loredana, sau scrie-ne la contact @ travelgirls.ro.

_____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe Facebook, Twitter și abonează-te prin RSS la articole.