Berlinul e pe val iar Parisul e sub nor

  • Celebra Salina Turda a ajuns pe și mai celebra revista Smithsonian. Vezi articolul.
  • Doi foști bancheri vin cu inițiative foarte bune pe piața agențiilor de turism. Mai multe detalii aici.

Turismul romanesc reflecta in mod direct societatea in care traim. Domeniul cunoaste o crestere destul de sanatoasa in ultimii ani, ceea ce este foarte bine, turismul este un domeniu dinamic. In schimb, interesul turistului fata de anumite atractii si, mai ales, fata de continutul pachetului ales este inca de slab. Uneori, acest lucru vine si din faptul ca unele programe nu sunt suficient de educative si nu cauta sa imbogateasca in mod consistent cunostintele turistilor sau experienta lor de viata.

  • Primăria Bucureștiului vrea să atragă turiștii în Cimitirul Bellu și e dispusă să cheltuiască 800 000 de euro pentru asta.
  • Un interviu interesant cu Klaus Wowereit, cel care conduce Berlinul încă din 2001 – link

In noiembrie anul acesta se implinesc 25 de ani de la caderea Zidului si toata lumea va fi cu ochii pe Berlin. Oamenii sunt foarte interesati de ceea ce s-a intamplat atunci. Anul acesta vrem sa aratam oamenilor ce s-a dezvoltat in Berlin in acesti ani, iar proiectul va fi derulat in a doua parte a lui 2014.

  • Parisul a trecut la transport public gratuit pentru câteva zile pentru a încuraja oamenii să renunțe la mașini. Motivul: aici

Conform reprezentanților operatorilor din turism, bugetul mediu alocat de un român pentru vacanța de vară este de 450-500 de euro de persoană. Cu toate acestea, cei de la ,,Paralela 45′ mizează pe vânzarea noilor circuite culturale care au prețuri începând cu 1.000 de euro de persoană pentru Rusia, cu Inelul de aur, Africa neagră, și Asia.

  • 10 dezvăluiri şocante ale unei stewardese – link

 _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitterși abonează-te prin RSS la articole.
Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

  1. Turismul romanesc reflecta in mod direct societatea in care traim. Uneori, acest lucru vine si din faptul ca unele programe nu sunt suficient de educative si nu cauta sa imbogateasca in mod consistent cunostintele turistilor sau experienta lor de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.