Mergi la Târgul de Crăciun din Berlin cu 50 euro (avion, cazare, tur de oraș)

Sărbătorile vin! Sărbătorile vin! Iar celor mai multora dintre noi ne zboară gândul la turtă dulce, cârnați fripți, vin fiert cu scorțișoară și la magia marilor Târguri de Crăciun din Europa. Acum câțiva ani am fost și noi la câteva dintre ele, în Stuttgart și în orășelele din apropiere și dăm crezare celor care afirmă că în Germania sunt cele mai frumoase Piețe de Crăciun!

***

Știm că vă place să vă customizați singuri vacanțele, așa că am făcut pentru voi o simulare pentru un city break la Berlin: zbor, cazare și tur de oraș. Rezervările vi le faceți singuri, cu mențiunea că prețurile erau valabile în momentul în care am făcut noi căutările. Ca să beneficiați de aceleași prețuri trebuie să faceți rezervările numaidecât.

Când: 13-15 decembrie 2016

  • Piețele de Crăciun din Berlin (vreo 60 la număr!) se deschid pe la mijlocul lui noiembrie – găsiți lista lor aici.

Bilet de avion: 10 euro dus-întors costul biletului (zbor direct, cu Ryanair).

=>> Înainte de zbor, nu uita să citești și articolul Strict interzis: Ce ai și ce nu ai voie să iei în bagajul de mână!

 

Cazare:  O cameră într-un hotel de 3 stele sau apartament costă între 67 euro și 80 de euro pentru perioada menționată (2 nopți). Dacă alegeți hostel sau varianta Couchsurfing vă costă și mai puțin sau chiar deloc, dar eu am exclus aceste soluții:

=> Costul final de 5o de euro pentru acest city break este calculat ținând cont că veți împărți camera dublă cu cineva.

Tur de oraș: Gratuit. Sunt mai multe companii care oferă Free Walking Tour în Berlin, alegeți-l pe care vi se potrivește cel mai bine – de exemplu acesta sau acesta.

=> Citește și articolul nostru despre Tururile gratuite de orașBooking.com

© Foto copertă http://berlin.citysegwaytours.com/

____________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.
Loredana
Sunt și aici

Loredana

Jurnalist de profesie, consultant în turism de 6 ani și blogger de travel de aproape 5 ani.
De când am devenit mămică, am continuat să călătoresc la fel de mult, doar că am încetinit ritmul. Dau oricând o vacanță la țară, într-un sat izolat, într-o casă de oaspeți cu poveste în locul unui city-break și o tură pe munte cu tot cu copil în spate pe o sesiune de shopping, cu fetele, la Milano.
Bucătăria locală e de cele mai multe ori motivul principal pentru care îmi fac bagajul și plec la drum și cele mai prețioase suveniruri cu care mă întorc acasă sunt gusturile, mirosurile și fotografiile pe care le fac cu DSLR-ul.
Visul cel mare e o călătorie cât vara de lungă în America Centrală și de Sud.
Loredana
Sunt și aici
bestvalue.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here